slika
slika
slika
slika
1 od 4

Zvučnoizolacioni AcousticGyps M1 (1,2mx0,59mx17mm) 0,708m2

3.151 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
39
6
pre 11 dana
KOMFOR d.o.o
Član od 13.03.2024.
Svi oglasi

AcousticGyps M1 je kombinovani panel za zvučnu izolaciju, čije su glavne komponente armirani gips karton visoke gustine i viskoelastična membrana. Spoljni paropropusni sloj koji takođe štiti od vetra pruža zaštitu od mehaničkih uticaja.

Kombinovani panel se može koristiti za poboljšanje zvučne izolacije u slučaju oblaganja zidova i plafona akustičnim gips - kartonskim pločama AcousticGips sa potkonstrukcijom. Konstrukcija panela obezbeđuje najbolje pokazatelje u pogledu zvučne izolacije i smanjenja vibracija u radnom opsegu frekvencija.

Prednosti
  • Praktičnost - materijal je pogodan za upotrebu u zgradama različite namene (stambene, poslovne, obdaništa, škole, zdravstvene ustanove), a efikasan je i za posebne prostorije koje zahtevaju visok nivo informacione bezbednosti (kancelarije, sale za sastanke).
  • Multifunkcionalni materijal - panel u sebi sadrži karakteristike od nekolikih materijala i može istovremeno da izoluje vazdušnu buku, da smanji vibracije i priguši rezonancu.
  • Višenamenski materijal - efikasna upotreba u različitim izolacionim konstrukcijama za zidove, pregrade i plafone (moguća je ugradnja direktno na zid kroz podlogu za zvučnu izolaciju od udarne buke).
  • Mala debljina (17 mm) i velika površinska gustina (17 kg/m² ) značajno povećavaju težinu konstrukcije koja uz to ne umanjuje zapreminu prostorije i omogućavaju da se dobije efikasna zvučna izolacija.
  • Visoki akustični pokazatelji - pažljivo osmišljen raspored slojeva povećava svojstva materijala koje se koriste za zvučnu izolaciju (sopstveni indeks izolacije vazdušne buke Rw 43 dB).
  • Zaštita od požara – slabo gori (G1), teško zapaljiv (V1).
  • Bezbednost – materijal ne sadrži štetne materije, ne izaziva alergiju i ekološki je prihvatljiv.
  • Jednostavan je za upotrebu – montaža i obrada nisu komplikovani, lako se seče, nije potrebna posebna oprema ili veštine.
  • Finansijska korist - bolje akustične osobine u poređenju sa sličnim materijalima po nižoj ceni.
ID Oglasa: #164997005
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.