slika
slika
1 od 2

Kotao na čvrsto gorivo Baumstahl 30kw

152.069 din

Požarevac
Novo
306
4
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektra
Član od 11.09.2023.
kp izlog

UNIVERZALAN   Univerzalni standardni kotao tip TPK namenjen je za loženje srednje kaloričnim ugljem granulacije od 30mm i drugim čvrstim gorivom, sa mogućnošću ugradnje gorionika na pelet, gas ili naftu.   Čvrsto gorivo počinje sagorevanje na širokoj rešetci, sagoreva odozdo naviše a nesagoreli gasovi se upale sa sekundarnim vazduhom što ga čini pogodnim za sagorevanje i goriva sa dugim plamenom.   Sa oblikom ložišta pogodnim i za sagorevanje tečnih i gasovitih goriva ovaj kotao dobija univerzalnost u eksploataciji kao svoju osnovnu osobinu.  

 

VISOKA TEHNOLOGIJA SA TRI DIMNE PROMAJE  

 

BAUMSTAHL čelični kotao na drva i ugalj je predviđen je za sagorevanje čvrstog goriva, konstruisan tako da ima tri horizontalna prolaza dimnih gasova zarad veće iskorišćenosti. Projektovan je za toplovodni sistem grejanja i nije predviđen za direktno snabdevanje sanitarnom vodom.  

 

DUGOVEČNOST   Zahvaljujuci svojoj konstrukciji čelični kotao na drva i ugalj BAUMSTAHL je izuzetno otporan na koroziju.  

 

VISOKA ISKORIŠĆENOST   Zahvaljujući tropromajnom sistemu cirkulacije dimnih gasova, kotao

 

BAUMSTAHL ima visoku efikasnost u odnosu na slične proizvode na tržištu. Ovakve karakteristike rezultiraju uštedom energije i manjim zagađenjem životne sredine. Sva toplotna energija je ostala u izmenjivaču kotla, a nije kroz dimnjak zagadila atmosferu.    

 

BAUMSTAHL KOTAO PREDNOSTI  

•  Tropromajni kotao

•  Brzo temperaturno reagovanje kotla

•  Izrada od najkvalitetnijih kotlovskih limova

•  Dobra toplotna izolacija

•  Vodeno hlađena rešetka za sagorevanje 

 

-U ponudi kotlovi od 25 do 265kw.

 

-Elektra Požarevac, Čede Vasovića 68.

 

-Dostava na teritoriji cele Srbije.

 

 

-Pogledajte i naše ostale oglase.

ID Oglasa: #162456381
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.