slika
1 od 1

Pelet gorionik B-MAX+GRATIS MAGACIN+Termostat 30-50kw Akcija

150.000 din

Vrnjačka Banja
Novo
436
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Szr RISTIC
Član od 06.09.2012.
kp izlog
B-max je gorionik italijanskog proizvođača. U sebi  imaju interni transporter peleta koji dozira pelet u rešetku za sagorevanje, što garantuje zaštitu od povratnog plamena.

Rad ovih gorionika je potpuno automatizovan , imaju i mogućnost automatskog čišćenja, pomoću vazduha uz ugradnju kompresora koji je u ponudi kao dodatna oprema.  Tehnološki  su pouzdani i imaju ugrađenu sigurnosnu zaštitu. Delovi koji su u direktnom kontaktu sa toplotom od čelika otpornog na visoke temperature. Podešavanje se vrši preko tač skrin displeja u boji i meni je na srpskom jeziku.

Grejanje na biomase B-max Technology se već nakon  kratkog perioda pokazuje ekonomično u odnosu na tradicionalne sisteme, prilagodljivo je već postojećim uređajima i koristi automatske tehnologije sagorevanja.  

GRATIS MAGACIN OD POCINKOVANOG LIMA + GRATIS DIGITALNI TERMOSTAT HIT CENA ! ! ! ! !  

POGLEDAJTE NAS KP  IZLOG ! ! ! !  
S`POSTOVANjEM  Firma  Grejanje Ristic ! ! !  
NASA FIRMA IMA USPESNO MONTIRANIH PREKO 900 PELET SETOVA ! ! ! !        

    
ID Oglasa: #122548544
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.