slika
1 od 1

Podno grejanje na struju

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
827
23
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Stefan
Član od 15.12.2016.
Svi oglasi
Idealna je kod renoviranja objekta ili nove gradnje. Sastoji od grejnog kabla sa dvostrukim provodnikom, pričvršćenog na tanku lepljivu fleksibilnu mrežu od fiberglasa. Proizvodi označeni sa “HS” isporučuju se sa fabričkim hladnim krajem, integrisanim sa grejnim kablom. Proizvodi bez oznake “HS” dolaze sa ručnim izrađenim spojem između hladnog kraja i samog grejnog kabla.

IP klasa, krajnje zaptivke: IP X7

Ukupna debljina prostirke (sa kablom za grejanje + mreža): 4,5 mm

Preporučuje se za dnevne sobe, hodnike, kuhinje i spavaće sobe. Može se ugraditi na bilo koji tip poda (stabilan i prethodno nivelisan). Grejna mreža je dizajnirana da se ugradi u cementni lepak, nivelišuću masu ili estrih. Podna obloga može biti pločice, kamen, vinil, parket, laminat itd. Kada koristite parket / laminat ili druge materijale koji su osetljivi na zagravanje preporučuje se upotreba ograničavajućeg termostata sa podnim senzorom, kako bi se izbegle visoke temperature.  
Zakažite besplatan izlazak na teren i merenje!
0631151096

Plaćanje moguće na 6-12rata Intesa karticama!
 
ID Oglasa: #156795388
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.