slika
1 od 1

Trokraki mesni ventil 1" HEIMEIER

8.242 din

Požarevac
Novo
44
1
danas
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektra
Član od 11.09.2023.
kp izlog

Heimeier trokraki mešni ventil se ugradjuje u sistem grejanja sa kotlovima na čvrsto gorivo, sa ili bez rezervoara za akumulaciju tople vode.  

U funkciji je održavanja temperature vode u kotlu min. 60° C. Time se štiti kotao od kondenzacije, posledično od propadanja. Otklanja se rizik od pojave korozije i produžava životni vek kotla.  

Topla voda iz kotla se na polazu meša sa vodom iz povratnog voda, i na taj način distribuira voda ujednačene temperature u sistem etažnog grejanja. Uz dodatak Heimeier TERMOSTATSKE GLAVE otklanja se i najmanja greška u instalaciji, štiti hladni kraj kotla a sistem je opremljen i za podno grajanje.  

Trokraki mesni ventil je napravljen od specijalne legure bronze. Može se koristiti u sistemima grejanja, hlađenja i sanitarne vode. Povezuje se navojnom vezom, lemljenjem ili zavarivanjem. Maksimalni radni pritisak je 10 bara dok je radna temperatura trokrakog mesnog ventila od 2-120⁰C.    

 

 

-Elektra Požarevac, Čede Vasovića 68.

 

-Dostava na teritoriji cele Srbije.

 

 

-Pogledajte i naše ostale oglase.

ID Oglasa: #164397598
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.