slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Wifi pametna termoglava - ZigBee 3.0 termostat radijator

4.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
421
21
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tehno-Online
Član od 07.10.2020.
Svi oglasi
ZigBee 3.0 termostat Tuya ventil pokretača radijatora

Pametni programabilni TRV regulator temperature Aleka Google kućna kontrola glasom

 

Opis  • ZigBee 3.0 tehnologija: ZigBee 3.0 tehnologija obezbeđuje besprekornu povezanost i kompatibilnost sa drugim pametnim kućnim uređajima.

 

• Glasovna kontrola: Upravljajte termostatom svojim glasom pomoću Aleka ili Google Home, što olakšava upravljanje temperaturom u vašem domu.

 

• Programabilna kontrola temperature: Postavite prilagođene rasporede temperature za različita doba dana, štedeći energiju i novac na računima za grejanje i hlađenje.

 

• Pametni ventil za aktiviranje radijatora: Pametni ventil za aktiviranje radijatora omogućava preciznu kontrolu temperature u svakoj prostoriji, obezbeđujući maksimalnu udobnost i efikasnost.

 

Opis:

Termostatski radijatorski ventil (TRV) je samoregulacioni ventil postavljen na radijator sistema za grejanje tople vode, za kontrolu temperature prostorije promenom protoka tople vode do radijatora. Sa TRV TV02 možete jednostavno podesiti sobnu temperaturu između 5-30℃ i uštedeti više od 15% energije. Termostat radijatora odgovara svim uobičajenim ventilima radijatora i lako se montira - bez potrebe za ispuštanjem vode ili intervencijom u sistemu grejanja. Dodatna funkcija pojačanja omogućava da se radijator brzo zagreje u kratkom vremenskom periodu otvaranjem ventila na 5 minuta. Odmah će biti prijatna sobna temperatura zbog zračene toplote.

  1. Smart Tuia ZigBee radijator aktuator termostat: Novi mini dizajn sa jednostavnim i jasnim LCD ekranom na telu, termostat radijatora je sa LCD digitalnim ekranom i dva dela AA baterija napajaju se, što je poseban ventil koji se koristi zajedno sa radijatorom za grejanje . Veštački podešena unutrašnja temperatura, uglavnom se koristi u sistemu podnog grejanja za kontrolu zatvaranja i otvaranja cevi.  
  2. Tuia ZigBee bežični gejtvej čvor je neophodan: ZigBee bežični čvor je neophodan koji se povezuje sa ventilom mnogih drugih ZigBee pametnih proizvoda i ostvaruje celokupnu vezu vaših pametnih kućnih uređaja. Jednostavno dodajte svoj mrežni prolaz u aplikaciju, a zatim dodajte vaš aktuator radijatora do vašeg mrežnog prolaza u aplikaciji.  
  3. Programabilni raspored sa izborom nedeljnog programiranja: Podržava ručno podešavanje 5+2,6+1 i 7 dana nedeljnog rasporeda sa 6 perioda za opciju, pružajući vam maksimalnu pogodnost za različite situacije i podešavanje prilagođenog rasporeda za temperaturu vaše kuće. režim, automatski režim, režim pojačanja dostupan. Izaberite radni dan i režim odmora da biste zadovoljili svoj um.  
  4. Glas i daljinski upravljač za Tuia ZigBee Vireless Gatevai: Podržava daljinsko upravljanje aplikacije preko vašeg pametnog telefona, zajedno sa hands-free glasovnom kontrolom preko Aleka i Google Assistant-a nakon uspešnog povezivanja vašeg ventila sa aplikacijom Tuia /Smart Life na osnovu jedan Tuia ZigBee bežični mrežni prolaz.  
  5. Detekcija otvorenog prozora: Kada sobna temperatura naglo padne na temp. praga, ventil će se zatvoriti na 15 minuta. Nakon toga, ako sobna temp. je i dalje niža od temp. Prag, zadržaće ovaj režim. Osim toga, lako je čitati digitalni ekran sa temperaturom Celzijusa.     
  6. Specifikacije:
  7. Baterije: 2k 1,5 V LR6/mignon/AA (ne uključuju)
  8. Temperaturni opseg: 5-30 ° F
  9. Displej: LED
  10. Maksimalna snaga zračenja: 10dBm
  11. Dimenzije (Š Ks V Ks D): 55.3k54k98.3mm Težina: 190 g
  12. Radna temperatura: -10℃--40℃
  13. Radno okruženje: zatvoreno
  14. Bezbednost: CE/ROHS    
ID Oglasa: #159102565
Informacije

Svaki predmet koji porucite bice upakovan u zaštitnu vazdušnu kovertu ili kutiju sa zaštitom .


Sve što vam treba da bi porucili predmet :


Ime prezime 
Ulica i broj
Mesto 
Br tel


Ukoliko unapred uplatite novac na racun bice vam jeftinija poštarina, bez ikakvih troškova pri preuzimanju

Preporucena pošiljka dodatno 150 din na iznos predmeta .  

Postexpres 300 din 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.