slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magični marker za fugne

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
185
6
pre 2 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ne možete nikako da očistite potamneli deo između pločica? Imamo savršeno rešenje za Vas, a to su magični marker za fugne!

Naš marker je posebno dizajniran da olakša farbanje i popunjavanje fugni sa preciznošću, što čini njegovu upotrebu brzom i efikasnom.

Sa tankim vrhom marker omogućava precizno nanošenje boje na manjim površinama poput fugni, ivica oko wc šolje, prozora, vrata. Idealan je ukoliko želite da popunite pukotine na malim površinama.

Veoma je jesnotavan za korišćenje i ne zahteva posebne veštine. Potrebno je samo da protresete pre upotrebe, skinete poklopac, prinesete na željeno mesto sačekate malo da se mastilo spusti u patron i započnete farbanje. Nakon upotrebe samo zatvorite marker. Obavite posao veoma brzo i lako  bez prljanja i rasipanja boje.

Idealan je za popunjavanje pukotina, menjanje boje fugni ili ukoliko želite da posvetlite već potamnele fugne. Boja se suši veoma brzo nakon nanošenja, pružiće Vam postojanu boju bez gubljenja intenziteta iste.

Karakteristike:

  • Marker za farbanje fugni i ivica
  • Precizan i tanak vrh za nanošenje boje
  • Brzo sušenje i jenostavno korišćenje
  • Idealno za popunjavanje pukotina i farbanja fugni, ivica uz wc šolju, prozora i vrata
  • Lako nanošenje bez prljanja i nereda
  • Boja: providna
ID Oglasa: #155659495
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.