slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kalupi za behaton Cigla 20x10x6 cm.

88 din

Žabalj
Kao novo - nekorišćeno
968
29
pre 14 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Crep
Član od 04.07.2011.
Svi oglasi

Kalupi za behaton kocke Cigla, dimenzije 20x10x6 cm. U 1m2 ide 40 kom

  • Cigla glatka - korišćeni, očuvani kalupi - 88 din.
  • Cigla pikovana - novi kalupi - 155 din.

Najmanja porudžbina 1 komad. , najveća - trenutno stanje na lageru.  
Kupcu sleduje vrlo detaljno Uputstvo za izradu betonskih elemenata. Uputstvo nije skidano sa interneta, već sam ga lično pisao, vodeći se svojim iskustvom od 15-ak godina u proizvodnji betonskih vibro elemenata. Pisano je jednostavnim, razumljivim pismom i obuhvata: Pranje i održavanje kalupa, odnos materijala za beton, vibriranje bez vibro stola priručnim sredstvima, sušenje betona u kalupima, iskalupljivanje kocki (vađenje iz kalupa), takođe bez vibro stola (u letnjim i u zimskim uslovima), toniranje (bojenje) betona, preporuka za tačan naziv aditiva i boje (sa slikama ambalaže). . . Jednom rečju, sve što je potrebno za kvalitetnu izradu betonskih elemenata. Prilikom pisanja Uputstva, posebnu pažnju sam posvetio budućim kupcima koji su apsolutni početnici u ovom poslu, a koji bi želeli da urede svoj prostor po principu „ uradi sam. “ Posle čitanja ovog Uputstva, jednostavno nema nejasnoća.                                                   
Pogledajte i ostale moje ponude za nove i korišćene kalupe za ivičnjake, kanalice, teraco ploče, fasadni kamen, oksidnu boju za behaton, premaz za kalupe, balustere, kape za stubove, kugle, okapnice. .

ID Oglasa: #160953578
Informacije

Tel. , Viber: 063/8597282
Šaljem brzom poštom. Plaćanje po preuzimanju paketa.
Uputstvo šaljem Viberom ili na e-mail.
Najmanja porudžbina 1 komad.  
Eventualne reklamacije primam bez ikakvog objašnjenja, uz nadoknadu svih troškova kupca.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.