slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Laserski Nivelator HAINA HB-6375

85 €Fiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
60
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Neša ALATI
Član od 11.11.2022.
Svi oglasi

Haina laser za nivelisanje ukrštenih linija je jednostavan merni alat dizajniran za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Koristi se za merenja tokom izgradnje ili popravke, prilikom sklapanja nameštaja. Nivo je opremljen sa tri opcije za lasersku projekciju: "Horizontalno", "Vertikalno" i "Unakrsno". Položaj dugmadi na vrhu uređaja pomaže vam da izaberete željenu projekciju.
Pri nagibu većem od 4 stepena, laserski zrak počinje da treperi i emituje zvuk upozorenja kako bi sprečio greške u obeležavanju. Radni opseg je 10 metara. Vertikalne i horizontalne linije mogu da se menjaju odvojeno, čime se optimizuje potrošnja energije uređaja i produžava vek baterije.
Uređaj ima zamenljivu li-jonsku bateriju, koja omogućava do 8-10 sati neprekidnog rada. Njegova klasifikacija tačnosti je +/- 1mm na udaljenosti od 5 metara. Projektuje vertikalno u oba smera na 180 stepeni (dakle ukupno 2 vertikalna svetla), horizontalno lasersko svetlo je vidljivo na 110 stepeni (2V1H)
Opremljen je sa dva režima osvetljenja: normalan - za rad u normalnim uslovima i svetao - za jako osvetljena mesta Napajanje: baterija, mrežni punjač uključen

Sadržaj pakovanja:
1  samoporavnavajući laser za nivelisanje
1  obložena torbica
1  zelene naočare
1  li-jonska baterija
1  punjač za baterije
1 traka za nošenje
Težina : 1,4 kg

ID Oglasa: #144066721
Informacije
Robu šaljemo kurirskom službom, plaćanje pouzećem.

Sva roba poručena do 13h šalje se toga dana.

Lično preuzimanje moguće u Subotici.

Naručivanje putem KP, Viber, SMS ili Poziv na broj 0611693666 Neša







Sva roba je nova i u fabričkom pakovanju.







Za sve informacije  0611693666
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.