slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

3 u 1 Višenamenski set za krečenje

3.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
80
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Renovirajte svoj dom i osvežite krečenjem uz 3 u 1 višenamenski set za krečenje koji će sa lakoćom preći sve zidove i plafone.

Zaboravite na gomilu istih proizvoda različitih veličina, kao što su valjak, četke, špatule, kofe i mešanje boja. .. Sada sa ovim setom od 3 predmeta imate sve što Vam je potrebno da biste okrečili stan ili kuću!

Sve što je potrebno da uradite jeste da ulijete kreč ili farbu u valjak, zatvorite poklopac i spremni ste za krečenje! Zahvaljujući veličini i obliku valjka možete pokriti više područja i to potpuno ravnomerno. Kreč ili farba koju ulivate u sam valjak će izbeći dodatno prolivanje, kapljanje i nered prilikom krečenja i sa par premaza Vaši zidovi će biti osveženi novom bojom!

Napravite izvrsnu promenu u svom domu i to na bilo kojoj površini, hrapavoj ili glatkoj, uštedite vreme i Vaš trud će se sigurno isplatiti i primetiti na samom kraju!

Karakteristike:

  • Pokrijte više područja brže i ravnomernije
  • Bez izlivanja i rasipanja boje
  • Fenomenalan i praktičan dizajn 
  • U setu se dobija: valjak + podesiva držka i  posudu
  • Posuda za kreč se lako pere i prazni
  • Materijal: Plastika
ID Oglasa: #150414903
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.