slika
1 od 1

Antirost 1l

299 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

17152

 

 

ANTIROST je sredstvo za skidanje korozije sa metalnih površina. Takođe,  ANTIROST na površini metala stvara sloj fosfata koji omogućava bolje vezivanje zaštitnih premaza uz metalne površine.

Izrađen je na bazi fosforne kiseline i odgovarajućih aditiva.

Pre nanošenja ANTIROSTA potrebno je odmastiti metalne površine i otkloniti grube naslage korozije mehaničkim putem.  ANTIROST se nanosi četkom, krpom ili potapanjem. Vreme delovanja je do 30 minuta u zavisnosti od debljine korozionog sloja. U navedenom vremenskom periodu dolazi do uklanjanja korozije i zaštite metalne površine hemijskim putem. Po završetku procesa metalna površina se ispere toplom vodom i izbriše krpom, posle čega je materijal spreman za dalju obradu.

ID Oglasa: #160988860
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.