slika
1 od 1

Boja za metal 3u1 Crna mat RAL 9005 1kg Irkom

1.199 din

Jakovo
Novo
80
5
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
LAGERMARKET
Član od 27.05.2016.
Svi oglasi

ŠIFRA PROIZVODA:  134917

 

IRKOM 3U1 je brzosušiva temeljno – završna boja za zaštitu svih metalnih površina. U sebi sadrži antikorozivno sredstvo, osnovnu i završnu boju, sve u jednom proizvodu. Nanosi se direktno na koroziju, potrebno je samo otkloniti grube, trošne delove korozije i zatim se može direktno naneti Irkom 3u1 premaz. U pitanju je boja premium kvaliteta, nastala kao jedinstvena kombinacija najboljih karakteristika uljanih i nitro boja. Uljane boje karakteriše izuzetna elastičnost premaza, duga postojanost, dok nitro boje brzina sušenja. Ima odličnu pokrivnu moć, razlivanje i popunjavanje. Karakteriše je izuzetna tvrdoća, elastičnost, adhezija, odnosno prijanjanje, otpornost na udar i zaštita od atmosferskih uticaja. Stvara vodootporni film i u sebi sadrži UV blokatore koji onemogućavaju da boja promeni nijansu i puca pri izloženosti sunčevim zracima. Originalna receptura Irkom 3u1 boje posao završava u jednom danu, čime skraćuje vreme potrebno za farbanje metalnih površina. Pored toga stvara i uštedu u materijalu, jer su tri različita proizvoda sadržana u jednom, takođe, potrebno je manje četki, valjkova i ostalog alata za farbanje. Odabir Irkom 3u1 boje je i cenovno isplativ, jer tri proizvoda, koje ovaj proizvod ima u jednom, koštaju koliko i sam 3u1, dok su metalne površine zaštićene kvalitetnije i duži vremenski period u odnosu na slične proizvode. Razređuje se isključivo Irkom R1 rastvaračem, napravljenim specijalno za ovaj proizvod koji u sebi sadrži preko 20 komponenti, zbog čega mu je potreban i poseban razređivač. Može se koristiti za farbanje metalnih ograda, dvorišnih kapija, terasa, metalne galanterije, simsova, oluka, radijatora, kao i TA peći (trpi temperature preko 100° C). Veliku primenu ima i u održavanju, odnosno bojenju i zaštiti poljoprivrednih mašina, gde se više od 15 godina pokazuje kao pravi izbor poljoprivrednika. Iako je izvorno stvorena za zaštitu metala, može se nanositi i na drvene površine (dajući efekat plastificiranosti), kao i na plastiku (potrebno je prebrusiti površinu i skinuti sjajni sloj sa nje). Na rafovima kod vašeg prodavca boja ćete ga prepoznati po jedinstvenoj kockastoj ambalazi. Ova boja poseduje sve odgovarajuće ateste, u sebi sadrži dva blokatora korozije i pruža kvalitetnu zaštitu metala od 5 do 15 godina (rezultati ispitivanja Instituta IMS a. d. Beograd izvestaj br. AKZ 52/04-3) u raznim vremenskim uslovima. Ono što je najbitnije jeste da se pravilno ispoštuje procedura korišćenja ovog proizvoda.

 

Proizvođač: Irkom doo
Nikole Tesle 14b
31260 Kosjerić
Zemlja porekla: Srbija

 

Posetite naš sajt
lagermarket. rs

Sve cene proizvoda na ovom vebsajtu su iskazane u dinarima. Cena svakog proizvoda je data kao maloprodajna sa obračunatim PDV-om. Zadržavamo pravo promene cene bez prethodne najave.
Lagermarket redovno proverava i ažurira sve informacije na ovom vebsajtu kako bi Vam svi proizvodi bili prikazani sa ispravnim nazivima, karakteristikama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo da garantujemo da su sve navedene informacije i fotografije proizvoda na ovom vebsajtu u potpunosti ispravne. Molimo Vas da pre svake velike porudžbine, za detaljnije i u potpunosti ispravne informacije o proizvodima, kontaktirate naše komercijaliste.

ID Oglasa: #147903804
Informacije

Šaljemo City express-om, 2-6 radnih dana.
Poštarina je 400 din.
Naš razvoz kabaste pošiljke, građ. materijal:
Surčin, Zemun, N. Beograd, uži deo Beograda - 1200 dinara
Naša adresa:
Robna kuća Škundrić
Vožda Karađorđa 73 Jakovo
Mob: 063/8504-365
Fix: 011/8416-075
Ponedeljak-Subota : 07-20h
Nedeljom: 07-15h
prodaja@lagermarket. rs
lagermarket. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.