slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ograde za dvorišta, placeve, ulaze, balkone, terase

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.690
21
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Radionica Bro
Član od 09.01.2012.
Svi oglasi

Pozdrav i svako dobro želi vam radionica BRO


Dizajn, projektovanje, izrada i montaža svih vrsta ograda za dvorišta, balkone, terase, placeve itd.


Mogućnosti su neogrančene od korišćenja raznoraznih materijala pa sve do dizajna samih elemenata ograda. Pre svega ograde izrađujemo od čeličnih profila a ispune mogu biti raznorazne npr. ispuna može biti od različitih čeličnih pletiva kao sto su grifovana pletiva, rešetkasta ispuna od profila, 3D pletiva, arm mreza, mogu biti od drveta, leksana, limova, ploča, stakla, PVC traka, mreža sa zasenu, trska itd.


Što se drveta tiče s obzirom da ne radimo stolariju tog tipa (sem ponešto za potrebe moderno industrijskog nameštaja) daske koje možemo koristi kao ispunu su one koje su nam dostupne na stovarištima i već gotove odnosno obrađene i prosušene a mi možemo da ih imregniramo i završno izlakiramo u mat ili sjaj finišu, ukrojimo na potrebnu dužinu i montiramo na ogradu.


Zavisno od obima posla i mogućnosti ograde se obično rade iz delova tj elemenata koji se predhodno izrade kod nas u radionici potom se na licu mesta montiraju i zavaruju za stubove.


Svi delovi od čelika su obrađeni do detalja, očišćeni od nečistoća, tretirani antikozivnim sredsvima, premazani po vašoj zelji osnovnom + završnom ili Irkom 3u1 bojom. Ostali delovi se zaštićuju prema potrebama (npr. za leksan se obavezno koriste završne lajsne kako ne bi ušla vlaga, osb ploče se dodatno impregniraju). Premazi se nanose pištoljem pod pritiskom.


Izlazak na teren, uzimanje mera, projektovanje, savetovanje, davanje ponuda itd. je potpuno besplatno i ne obazvezuje vas ni na šta niti kasnije utiče na cenu, tim činom olakšavamo pre svega vama ali i nama kako se ne bi igrali "gluvih telefona" i objašnjavanja u nedogled. U svakom slučaju pre početka radova svakako crtamo i šaljemo vam 3D snimak i čekamo vašu potvrdu za početak radova.


Na slikama možete videti neke od naših radova kao i neke druge koje su se nama svidele a vama mogu predstavljati inspiraciju i idejno rešenje. A naravno možemo ih izraditi po vašim željama i slikama.

 

Malo o nama.


Bravarska radionica BRO se bavi većinom bravarko/metalurških poslova a povremeno uključuje i stolariju (uglavnom za izradu rustičnih, moderno-industrijskih komada nameštaja). Neki od naj traženih poslova su uglavnom:


. Rešetke
. Kapije pešacko/kolske
. Ograde
. Nadstrešnice
. Balkonske ograde
. Stepeništa i gelenderi
. Radni i pc stolovi
. Tv komode
. Rampe za invalide
. Bilbordi na objektima
. Panoi za reklame
. Razne konstrukcije
. Viseće terase (nemate terasu mi imamo rešenje)
. Raznorazne ogradice za cveće na prozorima, nosači itd. ..
. Uglavnom za sve što je od metala nebo je granica


Pogledajte i ostale naše oglase klikom na opciju SVI OGLASI


Radno vreme 09-17
Informacije, zahtevi za ponude itd zvati ili pisati 24/7


Radionica BRO 061/203-203-8

ID Oglasa: #149072717
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.