slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Kalupi za betniranje ; Staza Za Dvorište; Šablon Betoniranje

890 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
436
18
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
 

Manji kalup - 899din

Srednji kalup - 1199din

Veliki kalup - 1399din

Kalup za beton je alat koji se koristi za oblikovanje betona u željenim oblicima i dizajniran je za jednostavnu i brzu upotrebu. Ova vrsta kalupa je često korištena za izradu staza, pločnika, podnih ukrasa i drugih elementa u dvorištu.

Model kalupa za beton koji se koristi za izradu staze u dvorištu je dizajniran tako da odgovara potrebama i željama kupca. To može uključivati različite oblike, veličine i dezeni, ovisno o željama kupca.

Betoniranje je proces u koji se beton mješa i stavlja u kalup kako bi se formirao oblik po šablonu. Betoniranje se obično obavlja ručno, ili koristeći stroj za betoniranje. Nakon što se beton stavlja u kalup, potrebno ga je zatim ravnomjerno rasporediti i stisnuti kako bi se postigao željeni oblik i gustoća. Nakon betoniranja, beton se ostavlja da se osuši i stvrdne, a kalup se tek onda skida.
ID Oglasa: #162557144
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.