slika
slika
slika
slika
1 od 4

1pc Solar-Powered Portable Charger With Compass 20000mah Wat

28 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
47
3
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav online
Član od 17.08.2010.
Svi oglasi

Prijenosni solarni punjač visoke kvalitete - vodootporan, otporan na udarce i prašinu, solarni punjač za telefon, opremljen karabinerom, kompasom i 2LED svjetiljkom.  Solarna baterija pruža više pogodnosti u vašem svakodnevnom životu ili na putovanju.  Izvrstan za vanjske aktivnosti poput kampiranja, planinarenja i drugih hitnih slučajeva.  Solarna USB baterija može se smatrati lijepim poklonom.
Dva načina punjenja - vanjski punjač baterija sa solarnom pločom može se puniti putem solarne energije ili utičnice.  Kompatibilan s vašim iPhoneom, Samsungom, HTC-om, Nexusom, Go-pro kamerom, tabletima i drugim USB uređajima.  Životni ciklus više od 1000+ punjenja.
Dual USB i snažno LED svjetlo - Olakšava punjenje dva pametna telefona istovremeno ili tableta punom brzinom.  2 LED svjetla mogu se koristiti kao svjetiljka sa Steady-SOS-Strobe modom.  Pet pilot indikatora pravovremeno pokazuju status punjača baterije.  Zeleno svjetlo svijetli kada se puni pomoću solarne energije, plavo svjetlo svijetli kada se puni preko USB-a.
Sigurnost za upotrebu - Izrađen od ekološki prihvatljive silikonske gume i ABS PC materijala.  CE, FCC, RoHS certificirani, pouzdani i izdržljivi.  Solarno punjenje je način punjenja za hitnu upotrebu, a na učinkovitost punjenja solarnih panela utjecat će prirodni uvjeti i slučajni čimbenici, kao što su dan i noć, sezona zima i ljeto, sunčano, oblačno, kišovito i tako dalje, pa može potrajati dugo vremena za naplatu.
Najbolje jamstvo za solarni punjač za telefon - 12 mjeseci jamstva, 24-satna mrežna usluga nakon prodaje, prijateljska politika zamjene.  Ponosimo se kvalitetom naših proizvoda.  Svi povezani problemi zajamčeni su prijateljskom ZAMJENOM ili POVRATOM NOVCA, a također i 24-satnom mrežnom podrškom nakon servisa.  Molimo KONTAKTIRAJTE NAS ako imate bilo kakvih problema s artiklima iz HQT-US trgovine.

 

Uvoz Brendirane robe po porudbi
Rok isporuke 10-tak dana
Placanje po prijemu robe u dinarskoj protivvrednosti
po trenutnom kursu

  ░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░S░V░E░░M░O░J░E ░░O░G░L░A░S░E░

ID Oglasa: #163445904
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.