slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Digitalni Inverter 24V -230V 1500 W / 3000 W LCD

4.000 din

Novi Sad
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
66
0
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Konvertor napona 24 V 230 V 1500 W / 3000 W Inverterski pretvarač snage sa 4 osigurača, LCD ekranom, 2 EU utičnice, ventilatorom i 5 V USB portovima, uključujući utikač za upaljač za automobile

 

Na izgled kao novo, jos ima foliju na ekranu.  

Kada se ukljuci na ekranu se pojavi E-5 ( Zastita od kratkog spoja ) Fotografija br.8

Ne znam kako se to resava, zato se prodaje kao neispravan za popravku 

Bez prava na reklamaciju 

 

Premijum 1500 W / 3000 W inverter - visokokvalitetni modifikovani sinusni talas pretvara 24 V DC u AC najvišeg kvaliteta, skoro ekvivalentan onom kod kuće. Novi inverter kombinuje visokokvalitetnu izradu sa dugotrajnom tehnologijom modifikovanim sinusnim talasom, pogodnim za rad mnogih uređaja od 230 V. Ovaj uređaj nije pogodan za Nesspresso, Tassimo ili druge aparate za kafu sa kapsulama.


Efikasne moderne zaštitne funkcije - Osigurači 4 x 40A su montirani sa strane i mogu se lako proveriti i zameniti bez rastavljanja poklopca. Uređaj ima sve moderne bezbednosne karakteristike kao što su meki start, zaštita od prenapona, zaštita od preopterećenja, zaštita od pregrevanja, zaštita od obrnutog polariteta i hlađenje kontrolisano temperaturom. Naravno, uređaj je prošao EMC i LVD sertifikat CE.


Komponente visokog kvaliteta - Ovaj solarno modifikovani sinusni inverter ima veoma kompaktno i robusno aluminijumsko kućište za lako odvođenje toplote. Svi invertori koje proizvodimo imaju stroge zahteve kvaliteta i kontrole. Koristite samo tranzistore snage poznatih proizvođača. Uz pomoć drugih visokokvalitetnih elektronskih komponenti i najnovije tehnologije visoke frekvencije, može se postići efikasnost od preko 95%.


LCD ekran i svetlo podsetnika - LCD ekran prikazuje status baterije, napon baterije, izlazni napon i kapacitet punjenja. Ima 5 V USB priključak i dve AC utičnice (EU utičnica). Tri lampice podsetnika, dva zelena indikatora za USB i napajanje, crveno svetlo za grešku. Možete znati radni status mašine.


Ventilator - ventilatori (bez kontrole temperature) mogu da održavaju radnu temperaturu hladnom.  

Veličina: 11,22"×4,92"×2,75" Težina: 3,75 lbs

ID Oglasa: #165526176
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.