slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Grid tie micro inverter GMI-180L

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
444
11
danas
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Grid Tie Micro Inverter 10.8V30V Power Inverter DC to AC Solar Microinverter Sine Wave Inverter (GMI-180L)

 

Režim višestruke zaštite: Mikro inverter sa zaštitom od mreže sa zaštitom od ostrva, zaštitom od napona, zaštitom frekvencije, temperaturnom zaštitom, zaštitom struje itd.


Glavna funkcija: Solarni mikro inverter je uređaj koji pretvara solarne panele iz DC u AC, male veličine i kapaciteta, i često se koristi u malim solarnim sistemima.


Grid Tie: Ovaj uređaj je mikro inverter za vezivanje mreže. Da bi ispravno funkcionisala, mora biti pravilno povezana sa mrežom, a mreža radi ispravno, a kada mreža prestane da radi, takođe će prestati da proizvodi električnu energiju.


Napomene za instalaciju: Instalirajte dalje od direktne sunčeve svetlosti i direktnog izlaganja kiši. Čuvajte ga na provetrenom, suvom i hladnom mestu. Napon fotonaponskog panela ne bi trebalo da pređe maksimalni ulazni napon invertera za vezivanje solarne mreže.


Visoke performanse: Naš solarni inverter obezbeđuje održivu energiju i donosi odličnu ekološku efikasnost. najveća efikasnost konverzije može dostići 92,5%, nudi vam efikasnu brzinu prenosa energije.

ID Oglasa: #154590715
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.