slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Solarna energija - Solarna elektrana 200 KWP - Stiskavac

118.900 €Fiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
138
2
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Pirke Solar
Član od 29.11.2023.
Svi oglasi

Solarna elektrana  -  tip Stiskavac 200 kWp

  • Solarni panel Solarline Longi, Trina (po izboru) 550w x 364komada
    Solarni paneli su ključni elementi solarne elektrane, odgovorni za pretvaranje sunčeve energije u električnu energiju. Svaki od 364 solarnih panela ima snagu od 550 vati. Monokristalni su; visoke efikasnosti; Halfcut; otporni na uticaj sredine i klimatske faktore. Pogodan za off grid i on grid instalacije.

  • Inverter SunGrow ili Solis 50 Kw x 3 kom
    Inverter je uređaj koji transformiše jednosmernu (DC) koju proizvode solarni paneli, u naizmeničnu struju (AC), prikladnu za korišćenje u električnoj mreži.  

  • Konstrukcija za solarne panele na krovu (krovni nosači, šine, stezni elementi) koji se kače za postojeću konstrukciju krova ili zemlju.

  • Solarni kabl 6 mm2 6x50 

    Solarni kabl je posebno dizajniran za prenos električne energije između solarnih panela, invertera i drugih komponenti sistema.  

  • AC/DC razvodna tabla sa osiguračima i prenaponskim zaštitama 

    AC razvodna tabla distribuira izmeničnu struju (AC) koju proizvodi solarni sistem u kućnoj električnoj mreži. Opremljena je osiguračima i prenaponskim zaštitama radi sigurnosti sistema. DC razvodna tabla obavlja sličnu funkciju kao AC razvodna tabla, ali za jednosmernu struju (DC) koju proizvode solarni paneli pre nego što se transformiše u AC.

  • Ugradnja sistema na krov. Ovaj deo obuhvata fizičku instalaciju svih komponenti solarnog sistema na krovu objekta, uključujući solarne panele, invertere, merače energije, nosače i sve povezane delove po sistemu ključ u ruke.

 

Cena opreme bez ugradnje: 93.908 eur

U cenu nije uračunat PDV.

 

https: //pirkesolar. com/

ID Oglasa: #160380789
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.