slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Solarni panel za punjenje raznih uređaja GD-100 - 8w

1.290 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
248
3
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog
                     *****Snaga 8w*****

                 *****Vodootporan*****


Parametri:

Model : GD-100
Snaga : 8W Max
Napon : 6V Max
Current : 1.3A
Material : ABS/PC IP
Vodootporan : IP65 Waterproof Standard
Test Condition : AM=1.5 E=1000W M2TC = 25                          Degree Celsius

Dimenzije 27 x 18cm


OPIS PRIMENE:

Solarni punjač ima mnoge zaštitne funkcije, kao što je sprečavanje prepunjavanja baterije, zaštita od prenapona, zaštita od kratkog spoja i zaštita od preokretanja polariteta. Visokoefikasni polisilicijumski solarni punjač, pretvara sunčevu svetlost u električnu energiju, može da generiše električnu energiju u svakom vremenu.
Kontroler punjenja zaustavlja sav rad noću, ne troši struju i automatski počinje da radi tokom dana. Bezbedno održavanje baterija u svim godišnjim dobima za produženje radnog veka, lako se prenosi i instalira. Ćelijama nije potrebna direktna sunčeva svetlost da bi radile, a mogu da rade čak i u oblačnim danima. Međutim, što je sunce jače, proizvodi se više električne energije.

Solarni paneli koriste fotonaponski efekat za pretvaranje sunčeve energije zarobljene od sunčeve svetlosti u električnu energiju. Fotonaponski efekat se odnosi na stvaranje električnog polja u dva suprotna naelektrisana poluprovodnika kombinovana zajedno na spoju.

 

***Punjač snage 20w - 2690 dinara***

***Punjač snage 15w - 1890 dinara***

***Punjač snage 8w - 1290 dinara***
ID Oglasa: #158950639
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.