slika
slika
slika
slika
1 od 4

Solarni sistem sa 3 sijalice i punjenjem

3.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
286
6
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

Користи обновљиву енергију сунца да осветли ваш дом, а такође можете да пуните свој мобилни телефон. Соларне ћелије у систему претварају сунчеву енергију директно у електричну.


Ова електрична енергија се складишти у батерији и користи се за паљење и пуњење мобилних телефона и других малих уређаја кад год је то потребно.


Систем је компактан, преносив и лако прилагодљив у комплету који се лако инсталира. Системски комплет: Соларни панели: Ово су соларни панели са јаким 9В алуминијумом, 3,5 вати са 3 метра


дуга бакарна жица су полупроводнички уређаји у чврстом стању који претварају сунчеву енергију директно у електричну.

Соларни систем кућног осветљења има 3 ЛЕД лампе засноване на драјверу (2 к 3В Лед сијалица и 1 к 2 В Лед сијалица). Свака ЛЕД лампа има кабл дужине 5 метара, прекидач за укључивање/ искључивање. Троши номиналну снагу и светлији је од ЦФЛ- а. Ове ЛЕД сијалице имају дужи век трајања до 25.000 сати. Има компактан систем са уграђеном С. М. Ф батеријом и контролером пуњења. Мобилна тачка за пуњење са каблом 5 у 1 пин 2,5 стопа.


Може се користити на различитим локацијама у кућама, продавницама, тротоарима, терасама и балконима или у било којој неелектричној зони.

1к Главни уређај


1к Панел


3к Лед сијалице


1к кабл за напајање


1к кабл за пуњење 4 у 1


Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp


ID Oglasa: #148428593
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.