slika
1 od 1

Cisterne za vodu naftu hemikalije

Kontakt

Valjevo
Novo
8.379
24
pre 11 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Marko Miljković
Član od 16.12.2010.
Svi oglasi

Horizontalni rezervoari - cisterne

Horizontalni rezervoari od plastike su takođe nastali istim postupkom prerade istog materijala (tehnologijoom spiralnog namotavanja polietilena i polipropilena), ali se razlikuju po svojoj nameni a samim tim i po konstrukciji. Horizontalni rezervoari, mogu biti nadzemni i ukopavajući. Ukoliko se postavljaju kao nadzemni moraju se obezbediti plastične ili neke druge lege. Konstruisani su tako da pored unutrašnjeg hidrostatičkog pritiska uspešno trpe i spoljašnja opterećenja zatrpanog sloja zemlje, ako se ukopavaju, ili dinamičko kretanje tečnosti prilikom utakanja i istakanja ili prevoza, ako su nadzemni. Najširu primenu ovi horizontalni rezervoari nasli su domaćinstvima, školama, vrtićima, vikend naseljima hotelskim i motelskim smeštajima kao i u industriji za skladištenje pijaće vode, ali i kao taložnici za fekalne ili tehničke vode, separatori za industrijski otpad ili smeštaj drugih industrijskih fluida (različite vrste hemikalija i kiselina). Naši plastični rezervoari za vodu se bez problema mogu koristiti umesto zidanih betonskih rezervoara za vodosnabdevanje kako pojedinacnih domaćinstava i vikendica, tako i čitavih naselja.

Posebno je interesantno istaći, da se pored izrade ovih rezervoara veoma velikih zapremina za industrijsko lagerovanje fluida može veoma efikasno vršiti oblaganje građevinskih konstrukcija, posebno u kiselim sredinama  (oblaganje tankova, zidova i podova postrojenja gde se koriste kiseline. . . )

U mogućnosti smo da na bilo koji naš plastični rezervoar ugradimo raznovrsne standardne i nestandardne priključke čime se omogućuje povezivanje u bilo koji sistem cevovoda.

  Horizontalni rezervoari se proizvode u zapreminama do  50 000 litara.

 

069/2630503 Marko

069/616235 Dejan

ID Oglasa: #1176833
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.