slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

NOVI Fiting TITAN Cimos Pocinkovani Vrhunski kvalitet Zamena

KontaktZamena moguća

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
364
5
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Igor Ki +381642642362 Viber
Član od 03.04.2014.
Svi oglasi

Dosta toga je prodato, obavezno nazovite radi narudžbine. ..

Prodajem veću količinu NOVOG vrhunskog fitinga, pocinkovani čelični odlivci  ( nije kinesko sr***e od špijaltera ) od 1/2 cola i 3/4 cola , Kolena, T-Komadi, Švapska kolena , . ..
Ovo je stara zaliha , od pre 20 godina, proizvođač je LIVNICA KIKINDA , sadašnji CIMOS Kopar. a prodaje se u Evropi i svetu sada pod imenom TITAN i važi za jedan od najboljih kvaliteta ikada. Iskusni majstori znaju o kakvom je kvalitetu reč i znaju da je takav sada nedostupan po radnjama . . . . cena takvog kolena od 1/2 cola je oko 0,8 eur u maloprodaji !  
I ZBOG TOGA MI NEMOJTE NUDITI BEZOBRAZNE CENE , na te poruke neću ni odgovarati. . . Ponudite pošteno i dogovorićemo se . Minimalna količina za prodaju i slanje ili lično preuzimanje je 5000 dinara. . .
Posedujem i manju količinu takođe NOVOG , nekorištenog fitinga koji je pokupio malo vlage pa je oksidira na delovima, on ide za 30% manju cenu-zadnja slika !

ID Oglasa: #135466127
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.