slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vodootporna traka Flex Tape jaka flexibilna

298 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
1.987
131
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Vodootporna traka Flex Tape

MANJA TRAKA - 298 din sirine 10 cm i duzine 150cm
VECA TRAKA - 440 din sirine oko 20 cm i duzine 150cm

Ukoliko imate problem sa instalacijom, da vam je negde napukla cev, voda curi, akvarijum se oštetio ovo je prava stvar. Traka je vodootporna, mozete je zalepiti i na mokru površinu, fleksibilna je. Traku imamo u crnoj i beloj boji.
Nanosi se na mesto koje je temperature od -6 C do 48 C.
Podnosi temperature od -56 C do 93 C i ekstremne vremenske uslove.
Sprečava protok vode, vazduha i vlage. - Sada je tu Flex Traka, najpouzdaniji spasilac koji može da zalepi, zakrpi, zapečati ili popravi gotovo sve! ! !
Ovo je super jaka vodootporna traka presvučena gumom, koja trenutno lepi, krpi, poravnava, spaja, osigurava, odnosno zapečaćuje bilo koju površinu!
Fleksibilna traka je posebno formulisana traka sa gustom, gumiranom podlogom i fleksibilnošću koja odgovara bilo kom obliku ili predmetu! Može se nanositi vruć ili hladan, vlažan ili suv, čak i pod vodom!
Izuzetno široka veličina omogućava brzo prekrivanje velikih pukotina, praznina i rupa!
Otporna je na UV zrake, ne sadrži VOC i ima širok temperaturni opseg, pa se može koristiti u ekstremnim vremenskim uslovima!
Traka ima širok raspon temperature pa se može koristiti i u ekstremnim vremenskim uslovima.
Površine na kojima traku možemo koristiti jesu: plastificirani materijali, silikonske podloge, masne, prljave ili porozne površine.
RADNA GARANCIJA !   
ID Oglasa: #61246551
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.