slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Drvo - Aluminijum stolarija

Kontakt

Požarevac
Novo
58
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Krajina Drvo
Član od 09.11.2010.
Svi oglasi

Drvo aluminijum stolarija DRVO+ALU 

 

U ponudi prozori i vrata po meri, u najpouzdanijem profilu drvo aluminijum debljine 90mm sa tri stakla.

  • Drvo kao noseći element profila  – neprevaziđen materijal za enterijer. Povećana trajnost i mehanička čvrstoća postiže se lamiliranjem drveta sibirskog Bora, a zaštita drveta akrilnim furnirima ne zahteva dodatno održavanje i štiti drvo od oštećenja. Pored toga dolazi u 5 prelepih nijansi.
  • Aluminijum sa spoljne strane - kao najefikasnija i najtrajnija zaštita drvenih delova od atmosferskih uticaja. Zaštita aluminijuma se vrši anodizacijom ili plastifikacijom uz mogućnost velikog izbora boja.
  • Trostruko niskoemisiono staklo Clima guard premium- punjeno argonom i zaptiveno termiks lajsnom.
  • MACO okovi - obezbedjuju savršeno funkcionisanje stolarije i u zimskim i u letnjim uslovima dugi niz godina, uz garanciju od 5god.

Stolarija se radi kompletno po meri, prozori, jednokrilni i dvokrilni, ulazna vrata, komarnici, roletne. Za sve možemo obezbediti i montažu, uzimanje mera, kao i transport.

 

Prosečna cena stolarije je oko 52.000 rsd/m2 (450€ ), ali uvek je bolje tačnu cenu raditi na upit. Okvirna cena za jednokrilna ulazna vrata je oko 205.000rsd, dok je za krilo i po oko 250.000rsd.  

 

Za sve tačne cene i dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem poruke na KP, telefonom, ili na mejl: stolarija@krajinadrvo. rs

Ili posetite naš prodajni salon u Požarevcu gde možete videti izložene uzorke.

ID Oglasa: #165242341
Informacije

Pogledajte i ostale artikle iz naše ponude u KP izlogu. Stovarište Krajina Drvo možete pronaći u Požarevcu i u Novom Sadu - Veternik 021 824 933.
Molimo vas da nas kontaktirate u toku radnog vremena pon-sub 08-15h (Nedelja neradna). Hvala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.