slika
slika
1 od 2

Hasbro Power Ranger 30cm Megazord Mighties E6361 660636

2.480 dinFiksno

Beograd | Palilula
Novo
225
1
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport online
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • Kada Moćni Morfinski moćni rendžeri treba da se udruže kako bi zaštitili grad Angel Grove, oni pozivaju u pomoć svoje Dinozorde. Zajedno Pover Rangers pilotiraju masivnu borbenu mašinu poznatu kao Megazord!
    GO GO POVER RANGERS! Nindže u akciju i avanturu sa akcionim figurama Plaiskool Heroes Mega Mighties Pover Rangers! Odgovarajuće veličine za mlađe rendžere, ova glomazna igračka od 12 inča omogućava dečacima i devojčicama da se zabavljaju. Figura Mega Mighties Megazord ima 6 tačaka artikulacije - glavu, ruke, laktove i struk - tako da deca uzrasta od 3 i više godina mogu da je postavljaju na različite načine. Dolazi sa dino stopalima koja se takođe mogu pričvrstiti za ruke figure da se koriste kao štitovi! Oklopite se štitovima i uključuje pribor za mač da biste zamislili da se odbrani od napada Rite Repulse sa Moćnim Morfin Pover Rangersima i njihovim Megazordom!
    Hasbro i Pover Rangers i svi povezani zaštitni znaci i logotipi su zaštitni znaci SCG Pover Rangers LLC i/ili Hasbro.
     Uključuje figuru, stopice i pribor za mač.
     MIGHTI MORPHIN POVER RANGERS FIGURA MEGAZORDA: Zamislite da se udružite u borbi sa Pover Rangersima kada kombinuju svoje Dinozorde da formiraju Mighti Morphin Megazord!
     MOGUĆA ZABAVA: 12-inčna Mega Mighties Pover Rangers Megazord igračka ima 6 tačaka artikulacije -- glava, ruke, laktovi i struk -- tako da deca mogu da poziraju svoju figuru za lažne bitke
     VELIKA ZABAVA ZA MLAĐE RANDŽERE: Plaiskool Heroes figure Pover Rangersa su odgovarajuće veličine za mlađe rendžere i predstavljaju odlične poklone, bilo da su deca novi obožavaoci ili već sakupljaju igračke Pover Rangersa
     GO GO POVER RANGERS: Mega Mighties Pover Rangers Megazord akciona figura dolazi sa dodatkom za mač i štitovima koji se mogu zakačiti da inspirišu maštovitu igru i avanture za dečake i devojčice uzrasta od 3 i više godina
     KOLEKTIVNE IGRAČKE: Potražite druge figure Plaiskool Heroes Mega Mighties Pover Rangers da biste započeli kolekciju, razmenili ih sa prijateljima i poklonili (prodaju se zasebno. U zavisnosti od dostupnosti. )
     Skala figure: 12 inča
     Uzrast od 3 i više godina
     Upozorenje: Opasnost od gušenja - mogu se stvoriti mali delovi. Nije za decu mlađu od 3 godine.
ID Oglasa: #144715584
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.