slika
slika
slika
slika
1 od 4

sklopivi sator za decu

3.600 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi

NOVI SKLOPIVI ŠATOR ZA DECU Cena: 3600din SIGURNO ZA DECU, MALU DECU, BEBE I KUĆNE LJUBIMCE – Naša 3 kom. Šator za igru Ball Pit set šatora za igru posebno je dizajniran da bude prikladan za decu svih uzrasta – čak i za bebe i pse! Mekana tkanina u kombinaciji s prozračnim mrežastim dizajnom formulirana je imajući na umu smernice za sigurnost igračaka. POVETARAC ZA POSTAVLJANJE I IGRANJE – Popraćene uputima koje je lako slediti, pojedinačne komponente iznenađujuće su jednostavne za postavljanje i mogu se koristiti kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Dolazi s torbom za nošenje koja olakšava transport šatora za igru zajedno s kolcima za zemlju koji se mogu koristiti za pričvršćivanje kućice za tlo. LOPTE ZA IGRANJE U ŠATORU NISU UKLJUČENE Šator za igranje može se koristiti i kao poligon s preprekama na otvorenom i kao unutarnja teretana u džungli. Lako sklopivi dizajn i popratna torbica za nošenje čine ovaj set praktičnim predmetom koji deci može pomoći da se zabave i ugodno provedu. (sd4)

ID Oglasa: #163678311
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.