slika
slika
1 od 2

Društvena igra Agricola (Revised Edition)

8.350 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar Bombek online
Član od 08.07.2010.
Svi oglasi

Ažurirana i modernizovana za novu generaciju igrača, Agricola, nagrađivana i veoma cenjena igra Uvea Rozenberga, sadrži nadograđeni pravilnik i način igre, zajedno sa drvenim komadićima i komponentama za do četiri igrača.

 

17. vek nije bio lak period za seljaka. Igra je namenjena za 1-4 igrača uzrasta od 12 i više godina; vreme igre je 30 minuta po igraču. Neverovatna vrednost ponavljanja. Osnovna igra Agricola je revidirano izdanje proslavljenog klasika Uvea Rozenberga. Igra sadrži poboljšane komponente od punog drveta i izbor kartica iz osnovne igre, kao i njene ekspanzije, revidirane i ažurirane za ovo izdanje. Igrači započinju igru sa dva člana porodice i mogu da razvijaju svoje porodice tokom igre. Ovo im omogućava više radnji, ali zapamtite da morate uzgajati više hrane da biste prehranili svoju porodicu kako raste! Prehrana vaše porodice je posebna vrsta izazova i igrači će saditi žito i povrće dok će svoju hranu dopuniti ovcama, divljim svinjama i govedom. Vodite svoju porodicu do bogatstva, zdravlja i prosperiteta i pobedićete u igri.

ID Oglasa: #162515572
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.