slika
slika
1 od 2

Intimo - društvena igra za parove

2.500 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
171
5
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов
Član od 01.08.2017.
kp izlog
Opis proizvoda

 

Intimo igra je osmišljena za dve osobe starije od 17. godina koje žele uživati u svojoj intimnoj vezi igrajući društvenu igru. Kako igra bude napredovala, možda iskusite nešto novo ili se podsetite kako je to nekada bilo. Zato prigušite svetla, isključite telefone i spremite se za igru. Da ne zaboravimo, za igru je potrebna i flaša nekog pića.  Ukoliko imate 17 godina, to mora biti sok.  Ukoliko ste stariji od 18 godina, poželjno je da to bude vino mada možete odabrati i neko drugo koje više preferirate.

 

Ukratko objašnjenje igre

Svaki igrač ima za cilj da šest puta obiđe tablu gde svakim prolaskom preko polja Start,  igra postaje sve intimnija i strastvenija. Tokom prvog i drugog kruga, izvlače se kartice iz grupe Intimnosti (roze kartice). Treći i četvrti krug obuhvataju kartice iz grupe Romantika (ljubičaste kartice). A u poslednja dva kruga uzimate kartice iz grupe Strasti (crvene kartice). Svakim prolaskom preko polja Start, morate uzeti i karticu iz grupe Fantazija (narandžaste kartice).

Pobednik je igrač koji prvi obiđe šest krugova. Tek tada otkrivate svoje kartice fantazije koje postaju stvarnost.

 

Kartice su podeljene u četiri grupe i to na kartice: intimnosti, romantike, strasti i fantazije.

Kartice intimnosti (roze kartice), u pitanju su kartice prvog nivoa koje se izvlače u prva dva kruga i služe za bliže upoznavanje, otkrivanje nečeg novog ili utvrđivanje znanja.

Kartice romantike (ljubičaste kartice) podižu nivo igre na zahtevnije zadatke intimnog upoznavanja. Zadaci zahtevaju više intimnog učestvovanja, da ne kažemo više fizičke interakcije.

Kartice strasti (crvene kartice) su kartice sa vrelim akcijama i scenarijima koji će od vas zahtevati potpunu posvećenost, maštu i znanje.

Mala napomena, simbol SRCA nalazi se na pojedinim karticama. U pitanju su specijalne kartice koje je potrebno izvršiti u nekom narednom vremenskom periodu.

 

U svakom slučaju, detaljno uputsvo se nalazi u samoj kutiji gde su objašnjene i kartice fantazije kao i svako polje na tabli.

 

Specifikacije   Jezik: Srpski Trajanje partije: 30+ minuta Uzrast: od 17 godina pa na više Sadržaj igre: kockica, tabla i karte Broj igrača: 2 Težina igre: 1,2 od 5 (1 je najlakša, 5 je veoma teško) Preporuka: Nije za osobe mlađe od 17 godine Zemlja porekla: Srbija
ID Oglasa: #162984085
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.