slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Jenga clasic kao original 54 drvenih gredica Jenga-Dzenga

1.150 dinZamena moguća

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4.210
79
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran, Cerak online
Član od 30.07.2013.
Svi oglasi

Na prodaju dve verzije sa drvenim gredicama od 54 gredice u prirodnoj boji drveta i verzija gde su gredice obojene a istih su dimanzija.

Prva slika je ilustrativna tj. kako izgleda original.

Znači, prodaje se kineska odlicna kopija 54 gredice u kutiji i celofanu za 1150 din. (slika 7, 8 i sa pakovanjem slika 9)

Po dimenzijama i velicini se uklapaju sa originalom.

Licno preuzimanje na Ceraku (Ratka Mitrovica) ili slanje kurirskom.

KAKO SE IGRA:

JENGA je drustvena igra koja zahteva fizicke i mentalne vestine. Cilj igre je povecati visinu tornja a da on ne padne. Iz donjih nivoa se izvlace drveni blokovi i postavljaju na vrh tornja, cime se pravi sve visa, a manje stabilna struktura. Iziskuje paznju, rezonovanje, inteligenciju, spretnost.  
Prvo se slozi kula visine 18 spratova, kao sa slike. Onda se igraci smenjuju u izvlacenju bloka i stavljanju istog na vrh kule. Igru je izgubio onaj koji srusi kulu.

ID Oglasa: #103893356
Informacije

Korisnicima bez ocena ili bez popunjenih osnovnih podataka ne odgovaram na KP poruke te vas molim da pisete SMS ili zovite za sve sto treba.

Svi ostali dobice odgovor u sto kracem roku ako ne odmah.

Cesto imam na poklon promo kodove od 1000 dinara za online kupovine u supermarketima (sve namernice, voce i povrce) i iste poklanjam ako bilo sta kupite od mene.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.