slika
1 od 1

Kaapital drustven igra

1.200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 12 dana
Vecko
Član od 05.04.2015.
Svi oglasi

Novo

drustvena igra kapital.

Kupujte i prodajte deonice -  Vodeći vaše pione kupovaćete i prodavati deonice osam svetskih industrija. Deonicama možete trgovati i na berzama 

Preuzmite kontrolu nad kompanijama - Sticanjem kontrole nad kompanijama dobijate pravo na godišnju diviendu. Ali to ne zanči da su te kompanije za stalno pod vašom kontrolom, jer ih uvek može preuzeti drugi ičrač sa dovoljnim brojem deonica. ..

Formirajte korporacije - Koje postaju jedna nedeljiva celina i mnogo ih je teže i skuplje preuzeti. Korporacije na kraju godine imaju znatno veće dividende, a sa njima možete . ..

Osvojite svetska tržišta - Ulaganjem dovoljne količine novca možete vašom korporacijom da osvojite jedno od šest svetskih tržišta i time znatno uvećate svoju dobit.  

Neočekivani obrti - Tokom igre dešavaće vam se razne neočekivane stvari : gubićete ili dobijati novac i deonice na berzi, plaćaćete porez, plate i ostale troškove, događaće se promene na svetskom tržištu . ..

  • Uzrast : 8g+ (proizvod nije namenjen deci mlađoj od 8 godina)
  • Osvojite svetska tržišta - kupujte i prodajte, kontrolišite kompanije, formirajte korporacije
  • Dimenzije table 47x47cm
  • Sadržaj kutije : tabla za igru, kartice, pioni, kocke i uputstvo za igru
  • Igra je na Srpskom jeziku

 

ID Oglasa: #166229158
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.