slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Pop it brzi prsti arkadna igra, Meda

1.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
0
0
pre 9 dana
Happy Family Shop
Član od 07.08.2022.
Svi oglasi
 

Pop it brzi prsti arkadna igra, Meda
Cena: 1100 rsd

Pop it arkadna igra  ima 4 načina igre  (Breakout mode, Memory mode, Score mode i Multiplayer mode). Mala veličina  igre znači da je možemo poneti sa sobom svuda.
Pop it igra  je zabavna za decu i odrasle koji uživaju u njoj. Visok kvalitet izrade  - jasne poruke, dobro uklapanje elemenata i udobna dugmad čine igru ​​udobnom.
Igra pomaže deci da razviju  manuelne vještine  i  koordinaciju oko-ruka. Pop It arkadna igra je odličan edukativni alat. Pomaže u razvoju manuelnih vještina, koordinacije oko-ruka i kognitivnih veština kod najmlađih igrača. Deca mogu naučiti prepoznavati oblike, boje i zvukove dok se zabavljaju i istražuju različite interakcije.
Prednosti:
Razvija pamćenje i koncentraciju:   Deca moraju pažljivo promatrati redoslijed sjajnih svetala i zapamtiti njihov redosled . To zahtijeva fokusiranu pažnju i koncentraciju, što stimulira razvoj radne memorije.
Vežba kognitivne veštine:   pamćenje nizova svetala i njihovo ponavljanje zahteva korištenje kognitivnih veština  kao što su planiranje, analiza i prepoznavanje uzoraka. Deca će razvijati ove veštine dok pokušavaju da ponavljaju sve duže sekvence.
Podržava finu motoriku : Pritiskanje odgovarajućih "mehurića" na konzoli zahtijeva precizne pokrete prstiju i koordinaciju oko-ruka. Ova vežba podržava razvoj motoričkih sposobnosti i ručne spretnosti.
Jača samodisciplinu i istrajnost:   pamćenje i ponavljanje sekvenci može biti izazov za decu, ali također jača njihovu samodisciplinu i istrajnost. Igra vas potiče da pokušavate, grešite i učite iz vlastitih iskustava.
Pruža interaktivnu zabavu:   Interaktivna priroda igre održava djecu aktivno uključenom i predanom zadatku. Prikazana svetla i zvukovi pružaju atraktivne senzorne podražaje koji obogaćuju iskustvo igre.
Specifikacija:
Dimenzije 13,5 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
Materijal: ABS
Igračku napajaju 3x 1.5V AAA baterije
Komplet ne uključuje baterije
Sve je upakovano u estetsku kutiju, savršeno za poklon!
ID Oglasa: #166193367
Informacije
Ako želite da poručite proizvod preko KP poruke možete ostaviti sledeće podatke:

-Ime i Prezime

-Mesto ili Grad, poštanski broj

-Ulica i broj

-Kontakt telefon

Možete poručiti i porukom sms /viber na broj telefona: 064/ 129-79-22

Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem. Lično preuzimanje posle 18h, Ivana Ribara, Nbg.

Happy Family shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.