slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

SKAT špilovi za igru sa kartama, Nemačka, USA - 5 špilova

1.199 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
246
5
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djole
Član od 17.10.2019.
Svi oglasi

PET  (5)  ŠPILOVA  POTPUNO  NOVIH  100%  PLASTIFICIRANIH  KARATA  ZA  IGRANJE,  SA  PO  32 KARTE  U  ŠPILU  i  DŽOKER

 

 

 

  

Napomena:  Navedena cena se odnosi na kupovinu svih pet špilova karata zajedno




SKAT je najcenjenija Nemačka igra sa kartama, koja je veoma lepa i zanimljiva, ali i jako složena. Poput Bridža, Skat takođe ima i svoju međunarodnu federaciju. Prvi Kongres „ Skat Organizacije“ , održan je daleke,1886-e godine u Alterburgu, a taj grad se i danas smatra prestonicom Skata. Godine 1963-e, formiran je Nemački Skat Sud, koji se bavi rešavanjem spornih situacija, na mnogobrojnim Skat-Turnirima širom Sveta. Zvanična pravila su usaglašena 1927-e godine. Poslednje izmene su unete u igru 1974-e i one su Skat jako modernizovale. U prilog popularnosti Skata govori i činjenica da se u velikom broju zemalja komplet od 32 karte, naziva „ Skat-Špil“ .  
Početkom XX-og Veka se formira i „ Američka Liga Skata“ gde su pravila igre drugačija (američka), a sreća ima znatno veći uticaj. Nemački i Američki Skat danas imaju približno jednaku popularnost. Američki Skat se uglavnom igra među Amerikancima nemačkog porekla.
Zajednička karakteristika svih igara ovog poglavlja je postojanje Stalnih Aduta, a često i jedne cele boje, kao stalnog aduta.
Igre se odvijaju u levu stranu




Imam VIŠE oglasa za različite špilove karata, kao i za igračke i društvene igre, pa ih pogledajte, ukoliko Vas interesuju


ID Oglasa: #94328675
Informacije
Pogledajte sve druge moje oglase, sa puno zanimljivih artikala u mnogo različitih kategorija 

Ukoliko Vas zanima posebna kategorija / specifičan artikal, a ne želite da prolazite kroz sve oglase, kliknite na "SVI OGLASI" - nalazi se na svakom oglasu u gornjem desnom uglu. Otvoriće Vam se novi prozor i gore ukucajte šta Vas zanima - izaći će lista tog artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.