slika
1 od 1

Ticket to Ride: France & Old West Ekspanzija

6.600 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
17
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar Bombek
Član od 08.07.2010.
Svi oglasi

Ticket to Ride France and Old West je jedna od mnogobrojnih ekspanzija za popularnu društvenu igru pod nazivom "Ticket to Ride". Ova ekspanzija uvodi nove mape, pravila i elemente igre koje donose svežinu i izazov igri. Evo pregleda nekih karakteristika igre Ticket to Ride France and Old West:

 

Mapa Francuske: Ova ekspanzija donosi mapu Francuske na kojoj igrači mogu da se takmiče. Mapa Francuske je prelepo ilustrovana i sadrži različite gradove i putne veze. Igrači će koristiti svoje vozove kako bi izgradili puteve između gradova i ispunili ciljeve karata.

                       

Gradovi i pristaništa: Na mapi Francuske, igrači će se susresti s gradovima i pristaništima. Gradovi pružaju nove mogućnosti za izgradnju puteva i povezivanje ruta, dok pristaništa omogućavaju posebne akcije i bonuse.

 

Pravila za prevoz putnika: U ovoj ekspanziji, uvode se pravila za prevoz putnika. Igrači mogu koristiti svoje vozove da prevezu putnike između određenih gradova kako bi ostvarili dodatne bodove i ispunili ciljeve karata.

 

Mapa Divljeg zapada: Osim mape Francuske, Ticket to Ride France and Old West takođe uključuje mapu Divljeg zapada. Ova mapa pruža drugačije postavke i izazove, uključujući brdske predele i kanjone. Igrači će morati strategijski planirati svoje rute i prilagoditi se novim uslovima.

ID Oglasa: #162515324
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.