slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Twist n' wear

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 10 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
roba svastara
Član od 17.04.2013.
Svi oglasi



Само кажите, перле и зачуђено гледајте како произвођач наруквица на батерије изврће вашу сопствену модну наруквицу у креације које се могу носити - тако лако за коришћење!  Цра-З-Арт Схиммер 'Н Спаркле Твист 'Н Веар наруквица је најбржи начин да направите потпуно уврнуту и ​​сјајну одећу за ручни рад.  Креирајте за себе, пријатеље или породицу.  Свако ће уживати у ношењу кул, тренди наруквица!  Укључује шарене модне перле и привеске и различите текстуре предива и нити.

Направите модне додатке са увијеним и перлама! Забавни шарм за телефон, огрлице, наруквице и одећа за косу!

  • Одлично за спајање сестара, најбољих пријатеља и породице!
  • 100% прилагођени креативни накит!    Za 8+
ID Oglasa: #163708714
Informacije
ZAMENE ME NE ZANIMAJU ! ! ! .   Za stetu nastalu prilikom transporta ne odgovaram. Svaki artikal je opisan u oglasu i to je tako.  Ako pise da je ispravan, znaci da je testiran ili pregledan od strane majstora i kao takav se prodaje. Garancije nema- roba je polovna i nemogu garantovati koliko ce raditi. Ako hoćete garanciju , idite u radnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.