slika
slika
slika
1 od 3

3d drvena puzzle sovica

1.699 din

Vrbas
Novo
39
2
danas
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
3D drvena slagalica Sove, jedinstven poklon za nadarenu decu i odrasle, nisu potrebni nikakvi alati za sklapanje, lepak po potrebi.

DIMENZIJE SKLOPLJENE 3D SOVICE: 10.5 cm * 11.5 cm * 17.5 cm
BROJ DELOVA: 142
OPTIMALNO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 1 do 2 sata

Obrazovna igračka: Doprinosi razvoju logičkog razmišljanja, jačanju pažnje i koncentracije, kao i poboljšanju pažnje prema detaljima.

Materijal: Ekološki prihvatljivo drvo, bez toksina, deca se mogu sigurno igrati sa garniturama.

Lako se sastavlja: ​​Delovi se spajaju na netaknut i čvrst način bez lepka (ili minimalnu upotrenu lepka) ili eksera i hemikalija.

Detaljna uputstva: Komplet dolazi u paketu sa vrlo detaljnim uputstvima kao i ilustracijama. Vodiće vas kako da postupite korak po korak.

Edukativan poklon za rođendan.

Za izradu ovog modela drvene igračke potrebna je ne samo pažnja već i strpljenje. Osetite ponos sastavljanjem celokupne ove igračke svojim rukama.

Jedinstvena 3D drvena slagalica, šperploča izrezana laserom, ekološka, glatkih drvenih površina. Svi delovi su unapred izrezani, nije potreban lepak, ili je upotreba lepka minimalna.

Inspiriše i budi dečije sposobnosti, maštu, ali i poboljšava memoriju, percepciju grafike i posmatranje. Dobra kombinacija zabave i učenja mobiliše entuzijazam i poboljšava praktične sposobnosti dece.

Ovo je neverovatan komplet za igru sa vama i vašom decom, zaista je kul i zabavan, doneće vam srećno i smisleno porodično vreme. Nakon toga, može se koristiti kao dečija drvena igračka ali i kao dekoracija, u radnoj sobi, na stolu, u svakom slučaju postaje sastavni deo vašeg doma.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149438176
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.