slika
slika
slika
1 od 3

3d drvene puzzle za odrasle, ANTIČKA KUTIJA ZA NAKIT

7.299 din

Vrbas
Novo
105
3
pre 9 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi

Ova 3d mehanička puzzle je Delikatna i lepa, Ugears-ova antička kutija za nakit je dizajnirana da čuva vaše blago – i da postane blago vaše kolekcije.

Antičkna kutija je mala zgodna škrinja za čuvanje sitnih stvari ili nakita. Međutim, ovo je veoma suv i osnovni opis ovog prelepog mehaničkog modela. Šta ga izdvaja od mnogih sličnih fantazija?

Bočne strane modela su prekrivene izvrsnim cvetnim rezbarijama sa orijentalnim elementima. Pored svog lepog dizajna, čuva više od jedne lepe tajne, a jedna od njih je jedinstveni mehanizam ugrađen u kutiju.

DIMENZIJE SASTAVLJENE OTVORENE ANTIČKE KUTIJE ZA NAKIT : 28 cm * 22 cm * 20 cm
DIMENZIJE SASTAVLJENE ZATVORENE ANTIČKE KUTIJE ZA NAKIT : 17.5cm * 14 cm * 10 cm
BROJ DELOVA: 185
ORIJENTACIONO VREME SKLAPANJA MODELA: 3 sata

Povucite gornji poklopac da biste aktivirali tri glavna bloka: od kojih su dva ogledala sa svake strane koji pomeraju i okreću gornje pregrade. Treći mehanički blok pomera donju fioku u sredini kutije. Nakon ovog malog mehaničkog valcera, dobićete pristup do šest pregrada spremnih za smeštaj vašeg blaga.

Ali priča se tu ne završava – pronađite dva dodatna tajna odeljka tako što ćete otkriti i pritisnuti dugme skriveno na zadnjoj strani.

Da bismo bili sigurni da je vaše blago obezbeđeno, opremili smo Antičku kutiju rezom za zaključavanje. Kada je reza zatvorena, možete da transportujete svoju mehaničku kutiju, okrenete je i naopačke bez brige da li će se otvoriti i prosuti sadržaj.

Ova jedinstvena, korisna i lepa 3d puzla biće lep ukrasni element u svakom domu ili prelep poklon nekome do koga vam je stalo.

Kao i kod svih modela Ugears, ovaj model 3d drvene slagalice “ uradi sam” dolazi u pločama od šperploče sa unapred isečenim detaljima koje ćete sastaviti sopstvenim rukama. Proces sastavljanja je jednostavan i zabavan: sve što treba da znate da biste sastavili model nalazi se u detaljno ilustrovanom uputstvu za upotrebu korak po korak. Takođe ne treba nikakav lepak ili dodatni alat za montažu.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

ID Oglasa: #149341494
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.