slika
slika
1 od 2

3d drvene puzzle za odrasle, MEHANIČKI AKVARIUM

7.599 din

Vrbas
Novo
136
3
pre 10 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi

Mehanički akvarijum iz Ugearsa je genijalan akvarijum sa morskom vodom, sa dve riba koje jure jedna drugu oko šume listova makroalgi, unutar koje se krije još jedan mali stanovnik morskog okruženja — morski konjić!

DIMENZIJE SASTAVLJENOG MEHANIČKOG AKVARIUMA : 23.5 cm x 23.5 cm x 20 cm
BROJ DELOVA: 325
ORIJENTACIONO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 7 sati

Ne samo da je ovaj komplet modela „ uradi sam“ akvarijuma, sa svojom originalnom temom i dizajnom, odličan dodatak katalogu, već ima i jedinstvenu mehaničku akciju. Ribe i alge rotiraju se istovremeno i paralelno, različitim brzinama i u različitim pravcima, simulirajući glatke, valovite ritmove podvodnog biljnog i životinjskog sveta.

Elegantne ribe izgledaju kao da zaista plivaju dok pomeraju glavu i rep sa jedne na drugu stranu. Mehanički model akvarijuma je jedinstven po tome što se mnogi Ugears modeli pokreću motorima sa gumenom trakom, akvarijum se pokreće oprugom, za duže delovanje i duži vek trajanja. Ponosni smo što vam predstavljamo ovaj prolećni akvarijum.

Da biste pokrenuli model, navijte dugme ispod akvarijuma sa oko 25 poluokreta, okrenite prekidač sa “ STOP” na “ SVIM” režim, a zatim gledajte kako vaš mehanički akvarijum oživljava! Mehanizam sadrži unutrašnje klatno koje reguliše i izglađuje kretanje. Ovaj model je dizajniran tako da bude definicija jednostavnosti rada za korisnike: jedan prekidač, dva režima: uključen i isključen. Možete zaustaviti model u bilo kom trenutku ili ga jednostavno pustiti i uživati u pokretima ribe i listova automata oko 40 sekundi.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

ID Oglasa: #149341959
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.