slika
slika
1 od 2

3d drvene puzzle za odrasle, POZORIŠTE

4.799 din

Vrbas
Novo
55
2
pre 9 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Ugears drvena 3D slagalica Pozorište: magija, kretanje, mehanika

Zamršen mehanizam sa primesama drame. Okrenite točak da dovedete svoje likove na scenu. Može li princ ubiti Zmaja? Hoće li kralj jurišati na zamak? Da li princeza pobedi vešticu? Možda će Jester pronaći Blago! Svaki obrt menja priču i čini vas i dramaturgom i publikom. Kakvu priču ćete stvoriti?

 DIMENZIJE SASTAVLJENOG POZORIŠTA: 21,3 cm * 18,9 cm * 7,7 cm
BROJ DELOVA: 70
OPTIMALNO VREME ZA SASTAVLJANJE MODELA: 3 sata

Za slaganje ovog modela slagalice potrebna je ne samo pažnja već i strpljenje. Osetite ponos sastavljanjem celokupne ove igračke svojim rukama.

Šperploča izrezana laserom, ekološka, glatkih drvenih površina. Svi delovi su unapred izrezani, nije potreban lepak.

Inspiriše i budi dečije sposobnosti, maštu, ali i poboljšava memoriju, percepciju grafike i posmatranje. Dobra kombinacija zabave i učenja mobiliše entuzijazam i poboljšava praktične sposobnosti dece.

3d drvena puzzle POZORIŠTE se sklapa za 3 h. Nekom će trebati više nekom manje, ono što je najvaznije, zabava ne izostaje, kako za klince i klinceze tako i za roditelje. Vi, tate i mame svakako možete doprineti da Vaša deca sa uživanjem sastavljaju Vašeg i našeg POZORIŠTA. On je idealan poklon i za ujine, ujke i strike, strine i komšiju kao i momka i devojku, naravno mame i tate, ma ya sve one koji zele da provedu vreme radeci nesto kreativno i lepo . Nekad ako i malo zapne sa nekim delom uz strpljenje i volju prepreke se rešavaju uspešno i sa osmehom, jer sa osmehom na licu i planine se pomeraju i mora umiruju.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149335511
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.