slika
slika
slika
slika
1 od 4

3d drvene puzzle za odrasle, TORANJ I BALAST

5.899 din

Vrbas
Novo
53
1
pre 14 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Ugears 3D slagalica kula I balast – savršena ideja za poklon za sve uzraste

Ugears ide u romantični srednji vek i poziva vas da postanete stručnjak za opsadu sa svojim novim uzbudljivim modelom – KULA I BALAST. Inspirisan najboljim primerima drevne artiljerije, legendarnim bitkama prošlosti ponovo odigranim u filmovima, knjigama i igrama, ovaj model pruža novi obrt na klasičnoj ratnoj mašini kako bi vas testirao veštinu velikog osvajača.

DIMENZIJE SASTAVLJENE KULE/ TORNJA : 15,3*9,5*9,6 cm
DIMENZIJE SASTAVLJENOG BALASTA: 9*8,1*14,2 cm
BROJ DELOVA: 292
ORIJENTACIONO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 7 sati

Ugearsov novi model se sastoji od dva dela: same mašine za opsadu i mehaničkog tornja. Obe jedinice su pokretne i imaju dosta artikulisanih detalja.

Balast ima dva modula: jedinicu za pucanje i bazu. Baza ima podesive noge koje stabilizuju mašinu tokom pucanja. Jedinica za pucanje – ili stvarni balast – puca drvenim vijcima. Mehanizam za pucanje može pucati do tri vijka u jednom metru.

Mehanizam pomeranja i elevacije omogućava da se balast postavi pod potrebnim uglom u horizontalnoj i vertikalnoj ravni kako bi se obezbedio najbolji cilj. Poluga mehanizma za namotavanje se nalazi na desnoj strani tela modela. Ista poluga radi kao okidač koji pokreće vaš vijak na metu kada je nišan postavljen.

Modul za pucanje se može odvojiti od baze i montirati na vrh tornja – drugi deo modela balast/Toranj.

Oružje stvoreno za rušenje odbrambenih utvrđenja u upotrebi je od antike. Međutim, Ugearsov dvodelni model odnosi se na srednjovekovni period što se jasno vidi iz njegovog dizajna, posebno detalja Kule. Ukrašena delikatnim ornamentima, klasična kula zamka prekrivena bršljanom sa heraldičkim grifonom/zmajem na grbu krije nekoliko zanimljivih konstrukcijskih karakteristika: u pitanju je model Ugears, što znači da nikako ne može biti statičan komad drveta. Zupčanik na bočnoj strani tornja je deo mehanizma koji podiže drugi nivo otkrivajući spiralno stepenište i unutrašnju strukturu. Kula je potpuno proširena kada se vidi ceo štit sa zmajem koji je postavljen paralelno sa zidom kule. Usmerite svoj balast da pogodi štit i drugi nivo će se srušiti, ispušten iz vašeg moćnog oružja.

Dizajneri modela dali su zidovima tornja delimično porušen izgled – sa nedostajućim ciglama tu i tamo – obezbeđujući da možete posmatrati i uživati u radu zupčanika, unutrašnjeg okvira i kompletnog pametnog mehanizma.

Ugears Toranj i balast model garantuje najdivnije srednjovekovno iskustvo hrabrim osvajačima koji bi se usudili da prihvate izazov sastavljanja tradicionalne slagalice, bez upotrebe lepka ili specijalnih alata – samo njihove sposobne ruke i malo stare mehaničke magije. Za razliku od prave srednjovekovne opsade koja teško može biti porodična zabava, model Ugears je dizajniran da donese zabavu i dobre provode, tako da vas ohrabrujemo da svoje naslednike povedete na ovo putovanje.

Vežbajte preciznost ciljanja, zauzmite zamak, zaronite u romantična vremena pravog viteštva i možda spasite devojku u nevolji sa modelom KULA I BALAST.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

ID Oglasa: #149619405
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.