slika
slika
1 od 2

3d drvene puzzle za odrasle, UGEARS GLOBUS

5.899 din

Vrbas
Novo
122
6
pre 13 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
3d drvena puzzle UGEARS GLOBUS je prelepa 3d drvena slagalica puzzle koja nakon sastavljanja može biti fantastičan koristan na vašem stolu, on je pravo mehaničko čudo.
Ugears Globus je stilizovan model Zemlje sa skupom ukrasnih kontinenata, rotirajućim mehanizmom i zanimljivim malim dodacima koji model čine još zanimljivijim. Svi detalji su od kvalitetne šperploče i prethodno rezani preciznim laserom. Za sastavljanje vašeg Ugears Globusa nisu potrebni lepak ili dodatni alati.

DIMENZIJE SASTAVLJENOG UGEARS GLOBUSA: 21cm x 18.5cm x 18.5 cm
BROJ DELOVA: 184
OPTIMALNO VREME ZA SASTAVLJANJE MODELA: 4 sata

Glavni modul modela se sastoji od dva dela: globusa i platforme sa mehanizmom. Sfera globusa leži na osovini koja je nagnuta pod istim uglom kao i osa Zemlje. Kao i većina Ugears modela, Globus je animiran pomoću motora sa gumenom trakom. Međutim, u ovom slučaju, motor koristi drugu vrstu metode namotavanja. Poluga u bazi povučena jednom u smeru kazaljke na satu do kraja namerno pokreće mehanizam. Čim se poluga otpusti, zupčanici počinju da rade. Da bi usporio okretanje Zemljine sfere, Globus koristi mehanizam za smanjenje klatna. Ali ako želite da se rotira još sporije, možete ručno da okrenete Globus i gledate kako kontinenti polako lebde.

Pored glavnog modula, model dolazi sa dva zamenljiva ekstra-modula: Šatl i Sputnjik. Izaberite koji satelit želite da kruži oko vašeg Globusa danas i postavite ga na posebnu podršku. Sateliti se takođe napajaju motorom sa gumenom trakom i povezuju se sa glavnim modulom preko planetarnog zupčanika. Zbog ove veze, sateliti se rotiraju skoro duplo brže od globusa i prave skoro dva puna okreta jednim povlačenjem poluge za namotavanje.

Model je dovoljno jednostavan za sklapanje i veoma zanimljiv za posmatranje u pokretu. Jedinstveni mehanizam i legendarni dizajn – sve karakteristike koje čine Ugears modele pametnim poklonom i savršenom dekoracijom za svaki dom ili kancelariju.

Globus iz Ugearsa je model kome ćete želeti da se vraćate iznova i iznova. Uzmite svoj Globus sa police i sanjajte o svim tim neverovatnim mestima koja planirate da posetite jednog dana.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
 
ID Oglasa: #149617290
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.