slika
slika
slika
slika
1 od 4

3d drvene slagalice za odrasle, KNIGHT BUS

7.599 din

Vrbas
Novo
17
3
pre 10 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi

Knight Bus Harry Potter

Sastavite me. Probušite svoju kartu za uzbudljivu avanturu!

Knight Bus iz serije Hari Poter je tu da spase mlade čarobnjake, veštice i magle. Ovaj „ uradi sam“ drveni mehanički model autobusa zaista je veoma pametan komad inženjeringa. Da bi kreirali ovaj trospratni autobus, sa svojim jedinstvenim karakteristikama iz univerzuma Vizarding Vorld, Ugears dizajneri i inženjeri postavili su sebi ambiciozan cilj: kreirati autobus koji se može suziti i širiti i menjati brzinu kada to uradi, baš kao u film Hari Poter i zatvorenik iz Askabana.

Brzi Knight Bus može da huči ulicama Muggle Londona (ili vaše dnevne sobe) zahvaljujući svom snažnom motoru na oprugu, koji se namota pomoću tajnog ključa koji se nalazi na vrhu autobusa. Podignite magično dugme manipulatora, takođe na krovu autobusa, da zaključate pogonske zupčanike i sprečite da autobus pobegne pre nego što svi čarobnjaci i veštice uđu. Kada je autobus zaustavljen, sada možete ukloniti tajni ključ za namotavanje, umetnuti ga u mehanizam sa začepljenjem sa strane autobusa i nekoliko puta ga okrenuti. Da biste pokrenuli autobus, pritisnite magično dugme manipulatora dok držite autobus, a zatim ga pustite! Knight BusTM buči zahvaljujući sistemu zupčanika koji prenose energiju sa opruge na točkove, uključujući „ flip“ zupčanik koji omogućava autobusu da nastavi vožnju.

Izvanredna karakteristika „ uradi sam“ drvenog modela Knight Bus je njegova sposobnost transformacije sužavanjem ili proširenjem širine okretanjem magičnog manipulatora. Okrenite dugme na vrhu autobusa u smeru suprotnom od kazaljke na satu i autobus postaje uzak, za stiskanje između saobraćaja. Okrenite dugme u smeru kazaljke na satu da proširite autobus (i sve putnike) do njihove prave veličine. Ali evo zadivljujuće stvari — kako se širina autobusa menja, menja se i brzina! U svom normalnom (ne kompresovanom) stanju, autobus putuje zapanjujuće brzo. Kompresujte sabirnicu i unutrašnji mehanizam čini da autobus putuje usporeno.

DIMENZIJE SASTAVLJENOG KNIGHT BUSA: 19.6 cm * 6.5 cm * 15 cm
BROJ DELOVA: 268
ORIJENTACIONO VREME SKLAPANJA MODELA: 6 sati

Možete ostaviti Knight Bus u njegovom atraktivnom, prirodnom drvenom stanju, obojiti ga u ljubičastu boju (kao što se vidi u Hariju Poteru i Zatvoreniku iz Azkabana) ili ga ukrasiti u bilo kojoj šemi boja koju volite sopstvenim bojama ili mrljama za drvo. Uradi sam model autobusa, zasnovan na magičnom univerzumu, koji je kreirala J. K. Rovling, ima ocenu „ srednje“ težine, ima 268 komada i procenjeno vreme sklapanja od 6 sati. Da biste sastavili, samo izbušite delove iz laserski isečenih ploča i spojite ih zajedno. Nije potreban lepak ili specijalni alati. Ne zaboravite da obrusite i navoskate pokretne delove da bi vaš Knight Bus radio glatko (brusni papir i vosak su uključeni u komplet). Detaljna ilustrovana uputstva su dostupna na 11 jezika.

 Komplet modela Knight Bus je odlična ideja za poklon za roditelje dece koja vole seriju filmova o Hariju Poteru ili roditelje koji traže zabavan zanatski projekat za izgradnju sa svojom decom. Da li je vašoj deci dosadno tokom kišnog popodneva? Neka Knight Bus priskoči u pomoć!

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

ID Oglasa: #149342277
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.