slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Antistres Zmaj IGRACKA anksioznost Za sve uzraste Eye Pops

600 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
66
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog

EYE POPS
1. Jedinstveni dizajn izgleda: Igračka Decompressi on Eyes ima simpatičan dizajn zmajeva, čineći da ljudi lako privlače svoj slatki i razigrani izgled na prvi pogled. Njihove oči su dizajnirane da se otvore', dodajući osjećaj dekompresijskog užitka.

2. Funkcija dekompresije: Ova igračka je dizajnirana da pomogne korisnicima da oslobode stres i opuste se. Pritiskom i otpuštanjem zmajevih očiju može se simulirati osjećaj opuštanja i oslobađanja od stresa. Ova funkcija dekompresije može pomoći korisnicima da ublaže anksioznost i stres, poboljšaju emocije i odnose Χ .
3. Izdržljiva i izdržljiva: Dekomprimirane igračke za zmajevo oko obično su napravljene od mekih i izdržljivih materijala, koji imaju dobru izdržljivost. Bilo da se radi o pritisku ili oku, igračka može izdržati čestu upotrebu i zadržati svoj oblik i funkciju.
4. Prenosivost: Ova vrsta igračke je obično male veličine i laka za nošenje. Možete ga staviti u džep, ranac ili sto kako biste u bilo kojem trenutku uživali u zabavi dekompresije. Ova prenosivost čini ga pratiocem u svakodnevnom životu, bilo u školi, uredu ili putovanju.
5. Pogodno za sve starosne grupe: Igračke za dekompresiju dr agonEye pogodne su za ljude svih uzrasta. Ne samo da se djeca mogu igrati i osloboditi stresa, već je pogodna i za odrasle da se opuste u svom poslu i životu. Bilo kao igračka ili alat za dekompresiju, korisnicima može donijeti zabavu i opuštanje. Ova eksplozivna igračka za oči zmaja za dekompresiju je zanimljiva i inovativna igračka koja ne samo da donosi radost i opuštanje, već i ublažava stres i anksioznost. Međutim, preporučuje se da ga korisnici pravilno koriste i izbjegavaju pretjeranu upotrebu kako bi osigurali sigurnost i zdravlje.
Specifikacija
Materijal: Plastika
Veličina: 11*6,5 cm/4,33*2,56 inča
Lista paketa:1 * Eyeball Burst Squeeze igračka
napomene:
1. Zbog različitih faktora kao što su svjetlina monitora i svjetlina svjetla, stvarna boja proizvoda može se malo razlikovati od slike prikazane

ID Oglasa: #164297914
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.