slika
slika
slika
slika
1 od 4

Decija masina za sivenje

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
84
1
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi

Šivaća mašina je sjajna igračka proizvođača My Home. Oni su poznati po kvalitetu i veoma raznovrsnoj ponudi malih kućnih aparata za igru i maštu najmlađih.

Moderna mašina dolazi u prepoznatljivoj crveno-beloj boji, koja je karakteristična za My Home proizvode. Praktična i lagana, pruža mogućnost deci da je premeštaju i smeštaju gde im odgovara. Igra će biti nesvakidašnja i zanimljiva.

Ovakav tip igračke podiže maštu i kreativnost na visok nivo. Kroz igru deca će pospešiti motoriku i ovladati novim veštinama.

Šivaća mašina

Devojčice će osmisliti haljinu za lutku ili sebe i pokušati da je sašiju baš onako kako su zamislile. Deci ponekad treba podstrek da bi iskazala svoj talenat, pa je bitno i da ispratite da li imaju afinitetete za ovakav vid kreativnosti.

Na ovaj način deca mogu oponašati ono što rade stariji, što je omiljena igra svakog deteta. Osećaju se korisno i odgovorno i stiču zdrave radne navike.

Zabava je zagrantovana, a sve tkanine i boje su rado viđene u krojačkoj radnji devojčica.

Mašina ima zvuk i svetlo,  kao i dodatak u obliku miša za tastaturu, koji u suštini treba da imitira papučicu.

Dimnzije 30x20cm

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 Mogucnost licnog preuzimanja na Novom BeograduKontakt osoba IVAN

ID Oglasa: #145553039
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.