slika
slika
slika
slika
1 od 4

Decija podloga za crtanje 120x80

1.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
32
4
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
Aqua magic podloga za crtanje 120x90cm
Odusevite decu specijalnom podlogom za crtanje s vodenim markerom!
Crtanje i pisanje na podlozi na kojoj crtezi postepeno nestaju donosi ludu zabavu od koje se deca ne mogu zasititi satima.
Aqua magic podloga za crtanje je najbolji nacin da probudite mastu i kreativnost kod dece. Ova magicna podloga omogucava detetu da crta sa prijateljima na stolu ili podu, vezba koordinaciju ruku i ociju i percepciju boja, razvija slikarske i kreativne vestine.
Deca uz pomoć ove Aqua Magic podloge za crtanje i magicnog vodenog flomastera mogu da nacrtaju sve sto pozele sa magicnim vodenim flomasterom crtez se osilkava iskljucivo samo na podlozi.
Crtezi nakon odredjenog perioda sami nestaju pa zato kada nacrtan crtez nestane sa table na tabli se moze ponovo nacrtati novi crtez.
Napunite olovku čistom vodom i crtajte po magičnoj prostirci za crtanje. Posle 3-10 minuta, magično nestaje (u zavisnosti od temperature i protoka vazduha) i deca mogu da crtaju po prostirci iznova i iznova.
Dimenzije: 120x90cm

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #149945368
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.