slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Deciji set za bojenje-plasticno kamenje 10 kom +stikeri

1.199 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
35
3
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

Novi komplet za nadogradnju 2021]: – Nadamo se da ćemo napraviti lakši i prikladniji komplet za slikanje za dečije crteže. Nakon šest meseci selekcije i poboljšanja, objavili smo ovaj "Light Plastic Stone Kit"! U poređenju sa pravim kamenjem, lakši je i lakši za bojenje! Mala težina se može zalepiti proizvoljno kao kućna dekoracija.
[Magični set za slikanje] - Naš paket boja za decu, uključujući 10 glatkih i svetlih plastičnih kamenčića, 12 boja boje, 3 četke, 1 alat za struganje, 1 nalepnicu za prenos i 1 mali šablon za knjige, novododate dragulje i zanimljive nalepnice za oči, tako da možete ukrasiti svoj rad živopisnije!
Vodootporna i bezbedna boja] - Uradi sam komplet za decu sadrži bezbedne, vodootporne i netoksične pigmente specijalno dizajnirane za decu. Ima bogatstvo od 12 boja, koje mogu da zadovolje vaše različite kreativne potrebe i efikasno stimulišu dečju kreativnost i maštu. U isto vreme, naša boja je vodootporna, možete je postaviti napolju u bilo kom vremenu i neće izbledeti.
[Stone Hidden Game] - Pokažite svoje slikarske veštine u svom domu i bašti, držite ga kao kućnog ljubimca ili ga sakrijte po celom gradu, unesite radost svojoj zajednici i aktivno koristite nalepnice za praćenje da vidite gde je skriveni kamen! Aktivnosti na otvorenom za zabavu sa prijateljima.
O nama] - Mi smo vetepuki! Brend koji deci nudi kvalitetne igračke i naučne komplete koji su zabavni i zabavni. Imamo profesionalni tim za razvoj proizvoda, tako da imamo dovoljno poverenja u proizvode i takođe pružamo aktivnu korisničku uslugu kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema proizvoda, kontaktirajte nas na vreme, možemo ih rešiti 100%

ID Oglasa: #157394733
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.