slika
slika
1 od 2

Deciji teleskop sa drzacem za telefon

4.900 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Pogledajte nebo kao nikada pre sa Smart teleskopom sa držačem za telefon 30/60 50mm!

Ovaj teleskop je savršen uvod u astronomske avanture i pruža uzbuđenje otkrivanja nebeskih tela kako za decu, tako i za odrasle početnike u astronomiji. Sa aplikacijom za pametne telefone STAR WALK 2, koju možete skinuti sa Google Play prodavnice, otkrijte nebo pomoću vašeg pametnog telefona. Pronađite planete, zvezde, sazvežđa, i mnogo više uz nekoliko jednostavnih dodira na ekranu.

Smart teleskop je dizajniran da bude lagan i prenosiv, izuzetno male težine i sa kompaktnim stativom, što ga čini idealnim za noćne avanture bilo gde. Sa žižnom daljinom od 50 mm i kvalitetnim optičkim staklom sa visokopropusnim sočivima, uživajte u jasnim i osvetljenim slikama koje će proširiti vaše vidike i otkriti neistražene dubine svemira.

Set dolazi sa dva zamenljiva okulara, 16,6 mm i 8,3 mm, nudeći prilagođavanje za različite potrebe posmatranja. Ovaj edukativni poklon set ne samo da će zabaviti vaše dete, već će ga i podučiti o astronomiji i nauci, podstičući radoznalost i želju za učenjem. Teleskop dolazi u dimenzijama kutije od 72.5x10x22 cm, savršeno spakovan za poklon.

Neka vaše dete ili voljena osoba započne svoje putovanje ka zvezdama sa Smart teleskopom koji nudi prozor u kosmos iz udobnosti vašeg dvorišta ili balkona!

ID Oglasa: #162496252
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.