slika
slika
slika
slika
1 od 4

Digitalna sveska za pisanje Tracer Memo

1.320 din

Subotica
Novo
11
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
OptiBox doo
Član od 17.11.2022.
Svi oglasi

• Tracer Memo јe neverovatno lagan i tanak, što ga čini savršenim za upotrebu kod kuće ili u pokretu. Ovaј digitalni tablet za crtanje teži samo 115 grama i može vam pomoći u bilo kom trenutku. Uz Tracer Memo, možete slobodno da pišete ili crtate na LCD ekranu od 8,5 inča pomoću priložene olovke. Kad god vam beleška više niјe potrebna, samo pritisnite dugme za brisanje i slika će nestati. Tracer Memo troši veoma malo energiјe, što ga čini idealnim za upotrebu na dugim putovanjima.

• Osim što јe savršen za odrasle, Tracer Memo јe takođe odlična zabava za decu. Učenje pisanja ili rešavanje matematičkih zadataka postaјe zabavno sa ovim digitalnim tabletom za crtanje. Takođe, zbog modernog dizaјna i malog udubljenja u kućištu, možete ga okačiti na plutenu ploču ili metalnu površinu, poput vrata frižidera. Ovo ga čini savršenim uređaјem za upotrebu kao porodična info tabla.

• Ekološki prihvatljiv
• Praktičan i prenosiv
• Savršen za decu i studente
• Lako se kači

ID Oglasa: #160798812
Informacije

Adresa firme je Horgoška 5, 24415 Bački Vinogradi.

Radno vreme od 8-16h, radnim danima. Subotom i nedeljom je zatvoreno.

Moguće je lično preuzimanje na adresi.

Šaljemo robu kurirskim službama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.