slika
1 od 1

Globus puzle na srpskom 100 PCS

1.300 din

Novi Sad
Novo
4
0
pre 13 dana
Svetigracaka
Član od 09.04.2024.
kp izlog

Naziv: 481514 Globus sa Puzzle Setom od 100 Delova, 15cm

Opis: Otkrijte uzbudljivi spoj geografije i zabave sa Globusom koji dolazi sa setom puzzli od 100 delova! Ova jedinstvena kombinacija pruža interaktivno učenje i zabavu, savršeno za radoznale umove svih uzrasta. Globus je prečnika 15cm i detaljno označen na srpskom jeziku, što ga čini idealnim alatom za učenje o svetskim zemljama, gradovima, okeanima i drugim geografskim karakteristikama.

Karakteristike:

  • Veličina: Globus prečnika 15cm
  • Jezik: Svi natpisi na globusu su na srpskom jeziku
  • Puzzle: Set od 100 delova koji dopunjuje edukativno iskustvo
  • Edukativna vrednost: Pomaže u razvoju geografskog znanja, motoričkih veština i sposobnosti rešavanja problema
  • Materijal: Izrađen od kvalitetnih materijala, bezbedan za upotrebu

Idealan za:

  • Decu predškolskog i školskog uzrasta
  • Školske projekte i domaće zadatake
  • Obrazovne ustanove kao alat za praktičnu nastavu
  • Roditelje koji žele da kombinuju zabavu i edukaciju za svoju decu

Opis: Sa Globusom i setom puzzli 481514, učenje o svetu nikada nije bilo zanimljivije! Ova igračka omogućava deci da istražuju i uče kroz igru, sklapajući puzzle dok se upoznaju sa različitim delovima planete. Puzzle dodatno pomažu u razvoju fine motorike i kognitivnih sposobnosti. Sjajna kombinacija za podsticanje radoznalosti i ljubavi prema učenju!

Započnite globalnu avanturu sa svojim mališanima - naručite ovaj edukativni set danas!

* Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! M

Naša prodavnica nudi širok izbor kvalitetnih igračaka za decu svih uzrasta. Bilo da su u pitanju edukativne igračke, plišani prijatelji ili društvene igre, kod nas ćete pronaći savršen poklon za vaše mališane.

* Brza i sigurna dostava: Šaljemo Bex kurirskom službom širom Srbije. Rok isporuke je 2 do 5 radnih dana. Pre poručivanja, proverite dostupnost proizvoda. Napomena: Nemamo mogućnost ličnog preuzimanja.

*Registrovana firma za online prodaju: Svet Igračaka je registrovana firma sa PIB-om 112699417 i MB-om 21721794, koja se brine o zadovoljstvu svojih kupaca. Kontaktirajte nas na telefon 0628324282 za više informacija.

* Načini plaćanja: Plaćanje se vrši pouzećem ili uplatom na račun.

*Trošak dostave: Trošak dostave paketa snosi kupac. Cenovnik dostave:

  • Do 5kg: 396 RSD
  • Od 5kg do 10kg: 610 RSD
  • Od 10kg do 20kg: 961 RSD

? Pratite nas na društvenim mrežama: FB, IG, TIK TOK

ID Oglasa: #165919158
Informacije

Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! Brza i sigurna dostava Bex kurirskom službom. Registrovana firma za online prodaju. Plaćanje: pouzećem ili uplata na račun. Trošak dostave snosi kupac. Akcijske ponude, najnoviji proizvodi! Dostava: 3 do 5 radnih dana ☎️ Kontakt telefon: 0628324282 Pratite nas i na drustvenim mrezama FB, IG i TIK-TOK

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.