slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kasica Prasica - Unikatna - Skolska Tobra - Na Otisak

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
40
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Softwareelitns
Član od 11.08.2016.
Svi oglasi
Јединствени дизајн ранца】 Дизајнирали смо нараменицу за слатку касицу прасицу из цртаног филма, лако се може носити као ранац. Наша касица прасица може да пушта и дечију музику која је занимљивија од обичне касице.
【Мини банкомат】Када је новчаница близу улаза, аутоматски би се умотала као прави банкомат. Ова мини касица прасица пружа забаван начин да научите своју децу о финансијској одговорности. Помозите деци да развију добру навику штедње новца .
【Звук и светло】 Брзи звук и трепћуће светло када га користите. Привуците пажњу своје деце на ову електронску банку готовине. Такође садржи 5 песама и светло детектора валуте, што је интересантно. Потребне су 3 к АА батерије. (НИСУ УКЉУЧЕНЕ)
【Високи квалитет】 Направљен од безбедног, издржљивог материјала прилагођеног деци. Слатка цртана слика и симулирани дизајн школске торбе. Може се лако носити и користити за украшавање дечије собе. Одличан избор поклона за Божић, Нову годину, забаву или друге прилике .
【Заштита лозинком отиском прста】 Додирните имитирани отисак прста, а затим унесите са лозинком од 4 цифре. (Подразумевана лозинка је „0000“. ) И ваша деца могу да промене лозинку у своју омиљену.
ID Oglasa: #163072220
Informacije
Radno vreme : 00-24.

Slanje : Postexpress-om ili licno preuzimanje po dogovoru.

Posiljke saljemo svakog radnog dana 2 puta dnevno u 11h i 18h.

Kontakt : poziv, sms, viber, whatsapp.

Svaki uredjaj pre slanja se testira ako nije vakum upakovan.

Garancija 2 nedelje na ispravnost.

Pogledajte sve nase oglase.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.