slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

LITENERGY LED projektor za noćno svjetlo sa zvijezdama proje

2.280 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
118
12
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

placanje pouzecem  ukupna dostava 320din

 

predmet  nov  u kutiji  nedostaje  kabl usbc (mozete koristiti vas od telefona ) za punjenje i  daljinski (izgubljen u transportu )

zbog toga je niza cena

  • [Režim rada zvijezda, oblak i pun mjesec u jednom projektoru ]- LITENERGY LED projektor za noćno svjetlo sa zvijezdama projektuje zadivljujuću maglinu, zvijezde i pun mjesec (iza oblaka) na zid ili plafon. Ove karakteristike se mogu raditi unisono ili nezavisno.  Pretvorite svoju sobu u neotkriveni univerzum i inspirirajte iluziju dubine i misterije.
  • [Punjivi i prenosivi] - Galaxy projektor se napaja iz baterije i dolazi sa USB kablom, što znači da ga možete ponijeti bilo gdje ili postaviti gdje god želite.  Može se koristiti oko 3 sata kada je noćna lampa mjesečeve magline potpuno napunjena.
  • [LAKO ZA KORIŠTENJE] - Opremljen je daljinskim upravljačem koji vam omogućava da upravljate s bilo kojeg mjesta u prostoriji, štedeći vas da ustanete iz opuštenog položaja.  Takođe sa postoljem može uštedjeti mnogo prostora na vašem stolu.  (Projektor sa zvijezdama trebate postaviti okomito s bazom. )
  • [7 boja noćno svjetlo &9 načina osvjetljenja] - Sadrži 7 različitih boja, uključujući crvenu, zelenu, plavu, žutu, cijan, ljubičastu i miješanje boja za vaše opcije uključujući 9 načina osvjetljenja.  Štaviše, svjetlina ovih boja je podesiva, možete zatamniti, posvijetliti, promijeniti boje klikom na dugme ili pomoću daljinskog upravljača da biste dobili ugodne i udobne efekte.
  • [Savršen poklon za porodicu i djecu] - Galaxy light projektor je pogodan za rođendan, zabavu, vjenčanje, dekoraciju soba, dječji dan, božićne poklone, godišnjice, stvara prekrasnu i zvjezdanu atmosferu i pomaže djeci da stimulišu njihovu radoznalost, maštu, kreativnost.  Savršen je i za unutrašnju dekoraciju, romantično raspoloženje, noćnu lampu i noćnu lampu.
ID Oglasa: #147890772
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.